Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (20/371) > >>

gosti:
Lecielismy jakies POSy bic, ponoc high endy czy cos. Nas 100-110 we flocie (snipe BSy), wpadlo RA w 90 osob (RR BSy) i zapowiadalo sie fajne pew pew, ale dolecialo 60-70 PL i zrobilo sie niefajnie. Warp tu, warp tam i:

http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=200707

KM jeszcze wplywaja, ale dostalismy ostro po cyckach.

bunak xix:
Mamy kartę UAXa wiec panowie z Atlasu mają -1 do morale  :D

Gregorius:
Nice ;))

bunak xix:
Wczoraj czyściliśmy posy w systemach alliansu o nazwie : Forbidden Domain. Nawiasem mówiąc mieli dużego e-peena na lokalu. Po wprowadzeniu w reinforce 4 szpili musiałem spadać (tak około 20:00 PL się zawinołem). Co mnie ciekawi to fakt iż na KB znów pojawił się c0ven. Mieliście jakies CTA w obronie Atlasu czy poprostu bardzo wam się nudziło chłopaki? Ktoś coś może więcej na ten temat napisać co się wczoraj działo...

Alrekus:
C0ven i Stan Empire było wczoraj na akcji, która dość długo trwała, nasz cel się w końcu nie pojawił to trochę wkurzeni mieliśmy wracać do domu, ale fc zauważył w jakimś tam systemie 25 dredów atlasów, to chcieliśmy je skuć  ;) później nie wiem co się dokładnie działo, ale wpadliśmy na flotę atlasów, chyba było info o flocie ruskich na następnej bramie to szybko rozkaz nie strzelać do neutów, odłożyliśmy dredy i polecieliśmy na bitkę, niestety bs'y close range bez logistyków to nie jest skład na takie walki  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej