Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
SokoleOko:
To są chary, nie konta - kont (czyli subskrypcji) jest około 350 tys.
EDIT: nieaktywnych w tym zestawieniu nie ma, bo totalnie skrzywiłyby wyniki - popatrzcie sobie na ID postaci zakładanych ostatnio.
Yogos:
Prawda to są chary nie konta
sc0rp:
I jak rozumiem wliczane sa w to trade/scout alty z 800k SP, ktore sa na tych samych kontach co mainy ktore maja po kilkadziesiat milionow sp?
CATfrcomCheshire:
Co do wczorajszej bitwy w WXY, ja to pamietam jako kolejne fale hostow, ktore naplywaly do systemu, kazda z nich silniejsza od poprzedniej - w miedzyczasie repowalismy iHuba, zabijalismy SBU przeciwnika, ci ktorzy spadli wracali w nowych statkach, potem kolejna bitwa, kilka skirmishy na bramach, jakis bombrun, 10 minut przerwy, znowu godzina bitwy, znowu przeciwnik odskakuje gdy juz prawie wydaje mi sie, ze nas zlamia, wiec zostajemy na polu bitwy niektorzy na 10% struktury, lootojemy, strzelamy do sbu, ci ktorzy padli znowu wracaja po statki, szybki skok do kibla na siku, bo logistyki tym razem nie mogly juz miec przerw (reperowalismy iHuba), i znowu wskakuja, znowu grind, znowu wylapywanie swoich drejkow na armorze i pompowanie zdychajacym z braku capa (mimo wylacoznych hardow i eccm) scimitarem - trzeba wkoncu wbic na 5lvl. Na koniec okazuje sie, ze minelo pare h, stracilismy duzo statkow, wszyscy sa bardzo zmeczeni, ale znowu zagralismy przeciwnikowi na nosie, kolejny dzien repujac posy struktury i zdejmujac wszystkie SBU - to daje duza satysfakcje, bo jednak ciezko szukac poprzeczki wyzszej, niz Pandemic Legion. Najbardziej podobalo mi sie to, ze przezylem wszystkie 4 starcia, jak nigdy ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Października 13, 2010, 10:24:53 ---I jak rozumiem wliczane sa w to trade/scout alty z 800k SP, ktore sa na tych samych kontach co mainy ktore maja po kilkadziesiat milionow sp?
--- Koniec cytatu ---
Tak, dokładnie tak. Stąd przecież stwierdzenie, że "cały nullsec i tak siedzi w hisecu" -> właśnie takimi altami.
Lol, widzę że moje 9 charów znacząco wybija się ponad średnią (aczkolwiek tak naprawdę używam trzech).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej