Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (156/371) > >>

yalien:
Witam  ;D,

Ano zlapalista Torka na anomalce w Ravenie i opaliliscie mu dupsko  :'(. Zycie.
Natomiast generalenie w Teneryfie spokoj i cisza. jakies pojedyncze male gangi jeszcze lataja, czasami samotny -A- sie pojawi ale sytuacja sie stabilizuje.
Inna zecz ze 2 tygodnie temu jak bilismy iHuba to flota -A- wskoczyla do jednego z systemow w pokecie C3 i bylo troszki cienko. Natomiast musze powiedziec ze nowi wlasciciele Teneryfy (Init) spisali sie: po info na intelu o flocie capsow z -A- w ciagu 5 minut wpadla gromada init na capsach i przegonila -A-. W sumie stacilismy tylko 1 carriera ale ihub padl.

SokoleOko:
Niech tylko kurz troszkę opadnie na Południu, obiecujemy dokonać profesjonalnego audytu Waszych zabezpieczeń ;)

Ghostden:
Tu macie cala prawdę z lokala w XWY jak pl "wygrało"

Shadoo > dudes, when there's no lag
Shadoo > your drakes
Shadoo > they melt
Shadoo > just fyi

Dawno nie widziałem, żeby któryś z nich obwiniał laga jako wynik bitwy

yalien:
Hej,

SokoleOko zapraszamy  ;D. tylko poczekajcie niech CCCP bugi zupdatuje >:(. Teraz zdarza sie za swoi zamiast (+) maja (=) i odwrotnie...
Wiec na intelu troche chaosu jest :/. Sam mialem na localu flote (+) a to gang byl. dopiero odswiezanie okna pomoglo ale na szczescie nie opalili mi tylka. Tyle ze takie bugi maga drogo kosztowac ...

Goomich:

--- Cytat: Ghostden w Października 12, 2010, 11:43:52 ---Tu macie cala prawdę z lokala w XWY jak pl "wygrało"

Shadoo > dudes, when there's no lag
Shadoo > your drakes
Shadoo > they melt
Shadoo > just fyi

Dawno nie widziałem, żeby któryś z nich obwiniał laga jako wynik bitwy

--- Koniec cytatu ---

On obwiniał brak laga. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej