Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (147/371) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Października 05, 2010, 08:59:44 ---Chlopaki z Black Aces mialy wiecej szczescia

--- Koniec cytatu ---

Z takim składem gangu to faktycznie musieli liczyć na szczęście :P

Rabbitofdoom:
Nie to syndrom syskowy wyciaganie 50+ ciezkich shipow zeby gonic 10-20 osobowe gangi hostow w lekkich shipach. Efekt jest taki ze nim bloob nawroci to poprzedni gang ktory gonili znowu kogos utlucze. Spokojnie bysmy zebrali 50 osob tylko ze wtedy INI by zadokowalo i czekalo az beda mieli 150.

Dwa juz zesmy ich ostatnio pare razy nakryli na tym ze wystawiali 50-60 osobowy gang na baita a nastepna setka ich blue czekala na tytanie.

Sokol oni wogule albo sa lepsi niz maja opinie albo maja wiecej farta niz rozumu. Jakos przedwczoraj dwa tengu HAVOC a wczoraj ten CNR.

ps. Dark Flone nie wiem ale wiem ze 100kk na glowe to zdecydowanie dobra zacheta zeby ich czesciej nawiedzac.

SokoleOko:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Października 05, 2010, 11:21:40 ---Sokol oni wogule albo sa lepsi niz maja opinie albo maja wiecej farta niz rozumu. Jakos przedwczoraj dwa tengu HAVOC a wczoraj ten CNR.

--- Koniec cytatu ---

Ubić Ravena na anomalce to każdy głupi potrafi, podobnie jak kampić gejta z HIC-em. Jak mi pokażesz linka, w którym pojadą przynajmniej jakiś "n00bspawn" (tm) to pogadamy. 

Daniarel:
Chłopaki  z c0ven napiszcie co tam się dzieje u Was?

http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=52670

Czy to nie były posy na mid poincie dla logistyki??Skrobnijcie czasem info  z waszego frontu.
Czy sysole już stawiały jakieś TCU??

Goomich:
Tak, to był POS dla logistyki.
Było jakieś coś zwoływane z okazji SBU postawionego gdzieś niedaleko BZ, ale nie wiem jak sie skończyło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej