Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (145/371) > >>

Daniarel:
Rosyjskie community ma niesamowity potencjał, jeden  twór pada , pojawia się zawsze kolejnych kilka i to na wysokim poziomie.

SE
Solary
Xdeath
White Noise
Dark Side
Bright Side of death
AAA się rozpada
Korpy w stylu Drunken Gang, Noob Fight Club

I pewnie jeszcze masa innych "terminatorów"  ;)
Nie wiem czy to kwestia podejścia do gry czy jednak liczb i wielkości tej nacji w grze, ale dobrych pvperow jest tam masa.

Nitefish:
no opalili nam dupsko, wcześniej my im, lajf is brutal :P

Rabbitofdoom:
Daniarel nie masz racji co do -A-. Z tego co sie orietuje to konflikt miedzy Collective a HAVOC zaczal sie juz jakis czas przed inwazja. Tam byly jeszcze jakies animozje personalne miedzy Kirem a leadershipem HAVOC.
Narazie WHM i Collective zapowiedzieli ze beda ciagnac -A- niezalerznie od tego co zrobia inne korporacje w -A-. RTSQ prawdopodobnie odejdzie. SSE narazie nigdzie sie nie wybiera i planuje podgryzac nowych mieszkancow catch. Co do innych korporacji ciezko mi cos powiedziec.

Nitefish:
Ja to sobie tak myślę, że jeżeli w ogóle pojawią się nowi mieszkańcy Catch to po wojnie wszyscy będą ich podgryzać bo raczej + mieć do nich nie będziemy  :P

Soulscream:
Molle dazyl by miec podobny uklad polityczny na polduniu jak jest na polnocy, wiec ja bym sie nie zdziwil, plus posiadanie tarczy ochoronnej jest zawsze mile widziane

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej