Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
sc0rp:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Września 29, 2010, 16:52:31 ---to bedzie moja ostatnia próba może sie uda , ale wątpię:P
Pan Gienek z pod 10ki dostał wczoraj zawału i zmarł
Pani Gienia z pod 3ki dostała wczoraj 3 strzały w głowę z magnum i została brutalnie zgwałcona - też zmarła.
--- Koniec cytatu ---
Probowalem ci odpisac 3 razy sorry ale nei daje rady nie umiem tak jak ty porownac "zabicia" ally w internet spaceships do smierci osoby w RL.
A co do proby mi wytlumaczenia jaka jest roznica miedzy zinfiltrowaniem ally i jego rozwiazaniem, a przekupieniem (przekupic mozna nie tylko iskami) dyrektora ally i przekonanie go do jego rozwiazania to ja widze jedno to pierwsze sie jeszcze nie udalo, to drugie conajmniej 2 razy: BoB i U'K. I to jest dla mnie jedyna roznica.
PS Co oczywiscie nie znaczy ze popieram tego typu zachowanie jak rozwiazanie wlasnego ally, ale za to popieram proby przekupstwa :>
akira akawa:
nie masz zielonego pojęcia jak upadł bob i UK
juz to kiedyś gdzieś tu tłumaczyłem nie chce mi sie powtarzać
Rabbitofdoom:
Na polodniu chwilowo niewiele sie dzieje. Do Ge- i okolic sie malo kto z przeciwnikow zapuszczal od poniedzialku praktycznie. Hosty gdzies tam sobie oraja bloobem stacje a okolica "stolicy" wyglada tak jak bysmy nadal tam mieszkali. Wczoraj byl gang IT ale ich dopadli panowie ktorzy przylecieli sie pokazac w ramach negocjaci plusa.
A co do chinskiej armi to na nie oszukujmy sie ale dpsem we flotach armor hacy/drejkow dzisiaj to moglby latac 7 latek.
Sheratos:
Chodza plotki ze Havoc odchodzi z AAA ?
c/d
Dux:
--- Cytat: Sheratos w Września 29, 2010, 18:44:40 ---Chodza plotki ze Havoc odchodzi z AAA ?
c/d
--- Koniec cytatu ---
Eee, a czy Rabbit przypadkiem już wczoraj o tym nie pisał? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej