Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Goomich:
[mod]Offtop o Chimerze i standadarch trafił do osobnego topica.[/mod]
Goomich:
--- Cytat: Platfusek w Września 29, 2010, 10:47:01 ---Może nie chodzi o ich jakość ale o to aby w ogóle byli. Przeciwny sojusz IT ma około 6tyś postaci i też rekrutował jak leci nie patrząc na jakość. Efekt jest taki że jakość nadrabiają nadmiarem pilotów i z tego co widzę po tematach to chyba się to sprawdza.
--- Koniec cytatu ---
Ostateczne zwycięstwo Goonsów.
akira akawa:
--- Cytat: Dark Flonoe w Września 27, 2010, 15:04:44 ---
@alien i tak w mojej opinii dlugo trzymaliscie sie AAAC ja z Barbem gadalem jak ruskie atakowaly 0-W co zamierzacie i sie dziwilem czemu sie nie wyprowadzacie i/lub nie probujecie gadac z ruskimi/PL zeby was splusowali.
--- Koniec cytatu ---
Lollolo co za gość :)))
BTW ja ci tą róznicę miedzy szpiegowaniem a strzeleniem focha juz tłumaczyłem
dostanie emo rage czy kłótnia , to nie jest infiltracja aliansu ^^
Jak jutro Molle odda role , np Mitttaniemu czy komuś z gunsów to ze szpiegostwem bedzie to miało 0 wspólnego
sc0rp:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Września 29, 2010, 15:07:11 ---Lollolo co za gość :)))
BTW ja ci tą róznicę miedzy szpiegowaniem a strzeleniem focha juz tłumaczyłem
dostanie emo rage czy kłótnia , to nie jest infiltracja aliansu ^^
Jak jutro Molle odda role , np Mitttaniemu czy komuś z gunsów to ze szpiegostwem bedzie to miało 0 wspólnego
--- Koniec cytatu ---
Dla ciebie liczy sie sposob, dla mnie liczy sie EFEKT KONCOWY. Mnie nie interesuje przepiekna porazka (infiltracja allly) ale tylko i wylacznie zwyciestwo* (rozwiazanie ally).
* - jakiekolwiek w ramach zasad i mechaniki gry - czyli bez hackowania kont etc. spraw.
Dla ciebie fun to umieranie za rosjan - cool to jest "sandbox" kazdy gra jak chce, ale wymaganie tego od innych jest smieszne a tymbardziej od rentiera.
PS Co szukaliscie wczoraj na polnocy, skoro podobno tyle fajnych bitek jest na poludniu?
akira akawa:
to bedzie moja ostatnia próba może sie uda , ale wątpię:P
Pan Gienek z pod 10ki dostał wczoraj zawału i zmarł
Pani Gienia z pod 3ki dostała wczoraj 3 strzały w głowę z magnum i została brutalnie zgwałcona - też zmarła.
Efekt taki sam , dwie zupełnie inne sprawy.
nie wiem co kowłen robił na północy... może latał?
"Dla ciebie fun to umieranie za rosjan - cool to jest "sandbox" kazdy gra jak chce, ale wymaganie tego od innych jest smieszne a tymbardziej od rentiera."
Umieranie za Rosjan , ale kto umiera nie bardzo wiem o co kaman ? O ile mi wiadomo postawa kowłenu nie wynika z jakiejś miłości do "Rosjan" narodowość nie ma tu nic wspólnego. Wręcz przeciwnie , stosunki kowłenu z -a- były często napięte i dochodziło do różnych nieprzyjemnych incydentów. Mikker napewno pamieta incydent z neutrealnym frachtem =a= i strzelanie posów do naszych frachtów. Mimo tego zachowaliśmy + , wcześniej mieliśmy dość pewnie wiecej powodów by zresetować . Teraz kierownictwo kowłenu uznało ze przyłącznie sie do rapetraina jaki powstał i zresetowniu -a- byłoby nie fair, co robi zresztą wiele niewiele znaczących samoistnie sojuszy - jak naprzykład Systematic CHaos, który oświadczył że teraz zbije -a- za to że -a- pozwoliło im zginąć w esoterii (ciekawe że do IT o to juz pretensj nie maja lolz) . Kowłen najzwyczajniej w świecie honoruje sojusze tylko tyle i aż tyle.
Co do rentiera - ja niczego od nich nie wymagam , jedynie komentuje i robie sobie jajca z takich postaw , do czego ja mam prawo , a oni do takich postaw i do takiego myślenia . Kazdy gra jak chce jak sam stwierdziłeś...
cheers
AK
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej