Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Września 27, 2010, 16:25:29 ---tia sfrustrowany dyrektor sprzedaje ally, a zwykly szpieg ubija pimped raciarke szaremu membersowi, masz racje porownujac straty faktycznie lepiej byc zinfiltrowanym na wskros - poprostu mniejsze zlo ;)
--- Koniec cytatu ---
Ale żeś się uczepił.
Różnica jest taka, że kiedy U'K brał udział w CTA AAA i siedział na TS Eternal War, to AAA C nie było tam wpuszczane nawet.
Shaila Er:
Piszecie Panowie z APA, że wykorzystaliście wszystkie możliwości. Jak dla mnie plusowanie się z tymi, którzy dopiero co byli waszymi wrogami, to nie są "wszystkie możliwości". A powyższe posty opisujące jak to PL i WN orają systemy, aż miło, nie wpływa pozytywnie na Wasz wizerunek a przykleja łatkę "mam wszytko w końcu pleców, idę tam, gdzie mogę spokojnie sygnaturki robić". Więc może mniej spinania się aby wyjść z tego z twarzą bo nie przynosi to rezultatu :P
Soulscream:
--- Cytat: Shaila Er w Września 28, 2010, 11:28:20 ---Piszecie Panowie z APA, że wykorzystaliście wszystkie możliwości. Jak dla mnie plusowanie się z tymi, którzy dopiero co byli waszymi wrogami, to nie są "wszystkie możliwości". A powyższe posty opisujące jak to PL i WN orają systemy, aż miło, nie wpływa pozytywnie na Wasz wizerunek a przykleja łatkę "mam wszytko w końcu pleców, idę tam, gdzie mogę spokojnie sygnaturki robić". Więc może mniej spinania się aby wyjść z tego z twarzą bo nie przynosi to rezultatu :P
--- Koniec cytatu ---
Zauwazyles, ze tylko w polsce zwraca sie uwage na takie pierdoly ? Moim zdaniem dobrze zrobili, nie mogli zarabiac spokojnie po jednej stronie, to poszli w druga. Nie chcieli stracic swojej infrastruktury to ja sobie zabrali. Zycie to biznes i widocznie ma tez odniesienie do gry. Sa korporacja, ktora najmuje tereny i tyle. Imho zrobili dobrze i maja zajebistego plusa za realne podejscie do sprawy.
Lt Rook:
Z całego serca życzę AAA aby walczyło zaciekle i aby się nie poddało, ba a może nawet wygrało.
Może to utrze niektórym nosa.
PS.
Jak kazali Wam zwijać wszystko i spierd... do npców to może to nie znaczyło że leją ciepłym moczem na to wszystko, a wręcz przeciwnie, chcą się skupić na stategicznych miejscach istotnych dla sojuszu, aby umożliwić mu przetrwanie (co btw idzie AAA narazie całkiem ładnie, nie widać jakichś ogromnych postępów ofensywnych ze strony najeźdźców), zamiast pilnować pierdyliona posów petów/rentiersów, o tym nie pomyśleliście?
triii:
Tak Shaila Er mamy wszystko w d..., interesuje nas tylko i wyłącznie dobra zabawa. Polityki, umów, biznesu mamy wystarczająco w RL. Tu oczekujemy jednego - płacimy to wymagamy, a wymagamy przynajmniej dotrzymywania umowy i g... nas obchodzi to ze ktos ma problemy na własnym podwórku. Jezeli nie jestem pewny, że sie wywiąże z umowy to jej nie podpisuje .
Szanuje Coven za to że staną w obronie AAA i swoich sojuszników, nawet w sytuacji gdy wyglądało to z góry na przegrana walkę. Trzymacie sie dobrze i zima tego roku moze być ciekawa. Tylko Coven to inna liga i inny styl grania i my sie tam nie pchamy. To co zabija tą gre i alliansy to zastój a dzieki wam na południu cos sie ruszyło.
ITrook - też życze AAA zaciekłej walki - w koncu pare neutow w okolicy oznacza ciekawe polowania. tak jak dziś, gdy AAA zostawiło w pokecie c3 pare altow w pew pew shipach, zabawa była przednia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej