Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Sheratos:
--- Cytat: Mona X w Września 24, 2010, 14:08:08 ---Tylko w przeciwieństwie do Atlasa -A- się nie rozpadło i nie oddali bez walki 3 regionów (czy 4?), więc teraz ex-AAAC będą mieć problem z czymś co się nazywa angry russians.
--- Koniec cytatu ---
TO nadal beda placic tylko na powrot AAA. Nie rozumiem sensu dyskusji :D
sc0rp:
--- Cytat: Pol Kent w Września 24, 2010, 13:48:12 ---Hmm...jakieś osobiste urazy czy co..?
--- Koniec cytatu ---
skad ten wniosek?
A co do osobistych urazow to ich brak wrecz przeciwnie :P
--- Cytat: BuNaK w Września 24, 2010, 13:50:19 --- Kolesie mieli tam kupę siana pewnie i całą infrastrukurę.
--- Koniec cytatu ---
this. APA to jak ktos napisal cieply kurwidolek i wlasnie dlatego im sie tak dziwilem ze siedza w AAAC a nie kombinuja jak tu sie z ruskimi i PL dogadac.
Venzon 2003:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Września 24, 2010, 13:59:57 ---O juz dajcie spokój , przestańcie mi tu o patriotyzmie , krzyżach i ginięciu za ojczyznę gadać bo wogóle nie o to chodzi.
Jak powidziałem nikt nie kazał im "pomagać" aaa , ale przyłączenie sie do przeciwnika uważam za niefajne - bardzo efektywne ( tak wiem to jest eve prosze o darowanie wyładu na temat life feeds on life).
--- Koniec cytatu ---
fajne, niefajne, whatever
sa rentersami i jak wiekszosc rentersow nie sa zainteresowani polityka a tym bardziej sov wars
to, ze wynajmowali space od AAA nie znaczylo, ze sie z nimi w jakikolwiek sposob identyfikuja
nie ma sensu dluzej kwestii apa dyskutowac
Pol Kent:
--- Cytat: Sheratos w Września 24, 2010, 14:10:52 ---TO nadal beda placic tylko na powrot AAA. Nie rozumiem sensu dyskusji :D
--- Koniec cytatu ---
Amen. Jak to się mówi..."pieniądze nie mają ojczyzny" czy jakoś tak ;D
olaf:
--- Cytat: Venzon 2003 w Września 24, 2010, 14:26:42 ---fajne, niefajne, whatever
sa rentersami i jak wiekszosc rentersow nie sa zainteresowani polityka a tym bardziej sov wars
to, ze wynajmowali space od AAA nie znaczylo, ze sie z nimi w jakikolwiek sposob identyfikuja
nie ma sensu dluzej kwestii apa dyskutowac
--- Koniec cytatu ---
Płacą wymagają, nie dostają tegoz a co płacą idą tam gdzie to dostaną. SIMPLE!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej