Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (122/371) > >>

bunak xix:
@akira nie zapominaj ze są w eve korpy które płacą i wymagają - pvp ich nie interesuje. Kolesie mieli tam kupę siana pewnie i całą infrastrukurę. Tego typu teksty o lojalnosci uważam iż mozna pisać w odniesieniu do korporacji które należą do sojuszy PVP. Taka sama sytuacja z korpem "Blyskawica" ktory przeszedł do white angels

Nitefish:
Przecież to zwykli rentierzy, ich z definicji nie interesuje konflikt tylko ciepły kurwidołek. Jeśli faktycznie AAA ich zostawiło na pożarcie (w tym nie ma też nic dziwnego) to czas wynająć teren od innego sojuszu. Chyba wszystko jest ok nie?

KiFuso:

--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Września 24, 2010, 13:42:16 ---Nalezy im sie dziwić i to bardzo...
Zupełnie inną sprawą jest zawinięcie sie i nawet niepomaganie AAA.
Ale przyłączenie się do jego wroga w trakcie konfliktu i pisanie takich maili
to juz zenada.  Mam nadzieje ,że polish community zapamięta - ja osobiście
mówię za siebie - nigdy w zyciu bym z nim już na nic sie nie umawiał.

--- Koniec cytatu ---

Nie znasz sie - nie gadaj. Większość na tym forum nie ma pojęcia jaka sytuacja zaistniała i co się działo. AAA wypięło się na swoich renterów i wystosowali ładnego maila "Zalecamy przenieść swoje assesty do Stain" i pewnie mielibyśmy jeszcze im płacić. W skrócie - to -A- nas zostawiło na pastwę a nie my ich.. jak nam do systemy wpadało 10-20 capsli lub 3-4 mamuśki to co jeden korp mógł zrobić?. Ani -A- ani AAC Managment nigdy nie zorganizowała ŻADNEJ floty do obrony teneryfów. Przez cały okres kiedy zaczęła się inwazja ciężko było się z kimkolwiek skontaktować, a wiadomo  brak dialogu - fail.

a jak tam wasz e-honor, e-godność i inne bzdety które były omawiane przy okazji Atlasu ?

[mod]Ustaw sobie prawidłowy ally w profilu. M.[/mod]

akira akawa:
O juz dajcie spokój , przestańcie mi tu o patriotyzmie , krzyżach i ginięciu za ojczyznę gadać bo wogóle nie o to chodzi.
Jak powidziałem  nikt nie kazał im "pomagać" aaa , ale przyłączenie sie do przeciwnika uważam za niefajne -  bardzo efektywne ( tak wiem to jest eve prosze o darowanie wyładu na temat life feeds on life).

Goomich:

--- Cytat: Pol Kent w Września 24, 2010, 13:48:12 ---Gdzie Ty w zacytowanym poście Barbwire widzisz "błaganie" ?? Post jak przypuszczam taki sam albo prawie taki sam jak setka innych postów od rentiersów, choćby z Green Alliance Atlasa. Myślisz, że co oni pisali dogadując się jak ich Atlas olał ?

--- Koniec cytatu ---

Tylko w przeciwieństwie do Atlasa -A- się nie rozpadło i nie oddali bez walki 3 regionów (czy 4?), więc teraz ex-AAAC będą mieć problem z czymś co się nazywa angry russians.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej