Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
sc0rp:
APA to tylko ma zbieznosc nazw. Ja sie chlopakom nie dziwie, jako ze znam ten korp od srodka to dziwie sie ze tak dlugo z tym czekali a nie dogadali sie duzo wczesniej.
akira akawa:
Nalezy im sie dziwić i to bardzo...
Zupełnie inną sprawą jest zawinięcie sie i nawet niepomaganie AAA.
Ale przyłączenie się do jego wroga w trakcie konfliktu i pisanie takich maili
to juz zenada. Mam nadzieje ,że polish community zapamięta - ja osobiście
mówię za siebie - nigdy w zyciu bym z nim już na nic sie nie umawiał.
SokoleOko:
Bez przesady, to tylko pety. Jeśli ktoś się spodziewał czegoś innego ("bo to polska korporacja i powinna bronić kżysza!"), to ma złudzenia.
Z drugiej strony - ambitniejsi gracze podziękowali tam za grę, paru nawet dołączyło do PBN i jestem miło zaskoczony ich poziomem. Nawet jeśli ich umiejętności wymagają podciągnięcia, to pokazali już że mają cohones.
Pol Kent:
--- Cytat: Dark Flonoe w Września 24, 2010, 13:34:52 ---(...) jako ze znam ten korp od srodka to dziwie sie ze tak dlugo z tym czekali a nie dogadali sie duzo wczesniej.
--- Koniec cytatu ---
Hmm...jakieś osobiste urazy czy co..?
@Akira
Gdzie Ty w zacytowanym poście Barbwire widzisz "błaganie" ?? Post jak przypuszczam taki sam albo prawie taki sam jak setka innych postów od rentiersów, choćby z Green Alliance Atlasa. Myślisz, że co oni pisali dogadując się jak ich Atlas olał ?
Z tego co słyszałem to niezupełnie prawda z tyk jak to określiłes "że od nich (APA) rozpoczął się exodus AAA C" zdaje się że spora część AAA C zwinęła się z Teneryfy jeszcze zanim PL wylądował POSem i capslami w 46DP-
olaf:
Tak w imię patriotyzmu powinni stracić swoje posy, infrastrukturę i zwinąć się do empire. Kto nie jest z nami, to wiadomo po czyjej stronie stoi i jakie siły reprezentuje ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej