Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (117/371) > >>

Siewca Titum:
Przecież są elitą, zobacz jak rośnie im effi na kb  :-*

Rabbitofdoom:
Herezja mamy to gdzies wiecznie tutaj siedziec nie beda. Wiemy ze juz sa zmeczeni a jeszcze maja od cholery stacji do zaorania. My sobie poczekamy. Pamietasz wojne z goonsami i briki ktore nam reinforcowaly posy jak tylko cos robilismy gdzie indziej. Zobaczymy jak to sie spodoba panom z initiative. Do GE- mamy 5j.

Kira Korpii:

--- Cytat: Herezja w Września 23, 2010, 02:53:54 ---
Obecnie w szczególności BUFU (kiedyś w moich oczach elita) podupadła "rzucając się i kopiąc w 100 jednego).

--- Koniec cytatu ---

Ach to bedzie nietypowe ze staje w troche obronie BUFU, ale chcialbym abys podal swoja definicje elitarnosci. Z tego co napisales w Twoim mniemaniu ktos jest elitarny jesli jest po Twojej stronie... Zaiste zabawny tok myslenia. Zeby nie bylo - ja nie uwazam BUFU za elite, ale bynajmniej nie z takiego durnego powodu.
Za to pewnie taki PL to straszny wrzod na dupie i nigdy bys ich nie nazwal elita... a jak najbardziej do tego miana pretenduja.

A i jeszcze gratki z akcji TG... tylko nadal ciezko poskladac to w kupe, zrobcie prosze jakis kb ladnie rozrozniajacy strony i feedujacy z innych kb. Byloby bardzo milo ;p

Trefnis:
kira tu nie idzie o to po czyjej stronie

elita to dla mnie ci co zawsze staja przeciwko trudniejszej sytuacji i dalej wychodza na tym dobrze
bufu jednak zawsze idzie do tych z wiekszym blobem

a teraz tak na powaznie, im zalezy na budowaniu superkow pewnie, rozwoju korporacji
i nie ma lepszego na to sposobu niz duzy alliance z pewna przyszloscia (mowimy o terminie 3 m-ce czy ile tam budowa tytka trwa :P)
oni poprostu wybieraja co dla nich najlepsze, ale do elity to im daleko

[mod]Dopisz sobie nicka, korp i ally w profilu. M.[/mod]

kaleba:
Elita jak dla mnie to jest grupa graczy którzy graja razem i maja umiejetności, dobrych FC i kumatych ludzi, i dzieki temu nawet przy przewadze liczebnej przeciwnika sa wstanie im dokopać. Herezja odnosnie bufu i to co robią to sie nazywa polityka :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej