Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
lastverb:
--- Cytat: Sheratos w Września 02, 2010, 12:17:21 ---bo wiekszosc ludzi mysli Atlas =Bobby Atlas
--- Koniec cytatu ---
Przeciez tak jest/bylo. Tak samo jak stare sysk=liam. Nowy Atlas=ktostam=pet ruskich. Tak samo jak -a- to calkiem co innego niz -a- et, tylko w tym wypadku zmiana byla mniej drastyczna.
Rabbitofdoom: kiedy oblezenie stoczni Omist? Nie sadze zeby -a- sie tak szybko rozpadlo mimo ze stracili sporo sily.
Chupacabra:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Września 02, 2010, 12:16:28 ---
... koniec "chaosu na południu", nic nowego i spektakularnego już sie raczej nie wydarzy.
--- Koniec cytatu ---
Czy to koniec CHAOSU? Podobno Chaos to ład , zburzony przez powstanie świata.
Dopiero teraz będą działy się ciekawe rzeczy. Tak jak wszędzie, próżnia i pustka to stany szczególnie nietrwałe, zatem brak Atlasu trzeba będzie zastąpić jakimś innym tworem.
Z czego on będzie ulepiony, jaką formę przybierze?
"Nie żyje król, niech żyje król...."
Poczekamy, zobaczymy co się będzie działo, coś czuje, ze nowy rozdział to będzie "Południe w Ogniu". Czego sobie i Wam życzę :)......
Kira Korpii:
Niekoniecznie musi byc czymkolwiek zastapiony. Kazdy wie ze w eve istnieja wciaz molochy w ktorych ukryc sie moga nawet w calosci corpy tworzace wczesniej Atlas.
Rabbitofdoom:
Narazie robilismy jesienne porzadki. Nie wiem czy bedziemy atakowac Omist. Nowe szefostwo nie mowi nam za duzo.
http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=398786
amra:
--- Cytat: SokoleOko w Września 02, 2010, 09:51:03 ---http://www.evenews24.com/2010/09/01/bobby-atlas-rage-about-the-surrender-deal/
Co za żenua: albo się prowadzi ludzi, albo się oddaje władzę. A nawet jak się odda władzę, nie kwestionuje się PUBLICZNIE decyzji swoich następców.
--- Koniec cytatu ---
Mnie za to ciekawi, czy Shaleen reprezentuje w tej dyskusji oficajne stanowisko BUFU i jego pilotów czy tylko własnie interesy ? bo nie jestem pewien :), bo co jak co, ale po bojsach takiego stanowiska się nie spodziewłem. A o ile znam bojsow, to assety już dawno ewakuowane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej