Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (96/371) > >>

Kira Korpii:
A ja juz mam dosc wyzywania sie na lezacym. I tak prawie kazdy z zewnatrz sie smieje, kazdy wewnatrz pali sie ze wstydu i pragnie tylko wymazania employement history. Ale przedluzanie tej dramy nie ma juz sensu :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Kira Korpii w Września 02, 2010, 12:11:10 ---A ja juz mam dosc wyzywania sie na lezacym. I tak prawie kazdy z zewnatrz sie smieje, kazdy wewnatrz pali sie ze wstydu i pragnie tylko wymazania employement history. Ale przedluzanie tej dramy nie ma juz sensu :)

--- Koniec cytatu ---

popieram
Atlas przegrał w przykry sposób, nie ma sensu już kopac trupa.... ani to ładne, ani honorowe.
Wątek już też się chyba wyczerpał, koniec wojny, koniec "chaosu na południu", nic nowego i spektakularnego już sie raczej nie wydarzy.

Sheratos:
Atlas umarl jako ally. Mogl zrobic to pokazujac srodkowy palec ratujac ehonor lub ratujac pareset mld w assetach. Jedni uwazaja ze ehonor to podstawa i sie spinaja ze zle zrobili. Bobby sie wkurwil bo wiekszosc ludzi mysli Atlas =Bobby Atlas wiec tak naprawde bedzie sie to za nim ciagnac do konca :)
Szary members moze byc zniesmaczony (jezeli nie mial od cholery assetow uwiezionych - a miec nie powinien) lub happy bo uda mu sie dobytek ewakuowac.

Doom:
Zawsze pozostaje jeszcze opcja rebeli w szeregach Atlasu, co najmniej raz sie chyba coś takiego zdażyło. Czy się mylę że odstrzelenie tytana Karala Amara przez MC było w innym stylu niż wkurzenie żołnierzy na generała? (akcja miała miejsce jakoś zanim zacząłem grać albo tuz po a słabo sie wtedy orientowałem w polityce)

KiFuso:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Września 02, 2010, 11:43:39 ---Do nas byli blue przez chwile ale dostali reset jeszcze w czasie obrony atlasu za masowe przylatywanie do naszego space zeby nabijac latwe kille na citizensach.

--- Koniec cytatu ---

Sam jestem ciekaw co z nimi będzie, ostatnio bronili się przed przejęciem stacji przez jakiś korpa z dronkowa (chyba już drugi raz się obronili), chyba nie odpuszczą im tak po prostu ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej