Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Frankie:
Samo oddanie nazwy i nie walczenie pokazuje, że dusza pvp to juz dawno umarła w tym ally :(
Okropniak:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpnia 29, 2010, 15:58:32 ---NC się pcha, chociaż nie wiem po co :P
No i ja wcale nie twierdze, że to nie jest sukces i korzystna wymiana, po prostu jestem ciekaw ciągu dalszego .Zajmowanie stacji i systemów bez żadnego oporu jakoś tak mnie demotywuje do latania tam :(
PS: Co z Atlasem? Rozproszycie się po rożnych aliansach i koniec czy może spróbujecie komuś słabszemu sova odebrać? Może jakaś nowa inwazja na NC , technetium moony na pewno kusza :)?
--- Koniec cytatu ---
aaa - no chyba ze tak - sam jestem ciekaw na max co zrobi Atlas. Moje zrodla wymarly i nie mam zadnego infa w tej materii.
Inwazji na NC nie przewiduje tak czy inaczej - nie udalo sie z zapleczem - nie uda sie tym bardziej teraz gdy slabosc PVP ally zostala az nadto odkryta :/
Ale jak znam zycie pewnie komus slabszemu sie oderwie - ally pozbedzie sie kerbirni i zacznie od nowa gromadzic pvp ktore jest pvp a nie kerbirka i pvp "jak sie uda"
Ale to juz tylko moje subiektywne odczucie :)
Frankie:
Ciekawe na kogo teraz pójdzie kolejne uderzenie, bo jeszcze pare kolosów na glinianych nogach zostało nam w świecie eve. ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 29, 2010, 15:54:06 ---Bardziej wstydliwy koniec Atlasu, chyba sobie ciężko wyobrazic.
--- Koniec cytatu ---
This.
JimmyBrownie:
Omg co za lamy ;D Płacić i podpisywać jakieś "kapitulacje" ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej