Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (83/371) > >>

Frankie:

--- Cytat: BuNaK w Sierpnia 29, 2010, 15:12:04 ---Atlas skapitulował. Teraz jestesmy blue

--- Koniec cytatu ---
WOW, no to pokazali wole walki i determinacje.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: BuNaK w Sierpnia 29, 2010, 15:12:04 ---Atlas skapitulował. Teraz jestesmy blue

--- Koniec cytatu ---
Znaczy się, że będziecie bronic geminate i CE? Bo dzisiaj jedyne co pokazaliście to flotę bomberów. WN,RA , które rzucając bomby padły w lagu :/.
Czy po  prostu wymieniacie regiony z ratami bez bounty na te z bounty :)?

Okropniak:
coby nie mowic jest to sukces - miec bounty a nie miec bounty - jakos nie widze zeby sie wszyscy pchali do dronkowa czyli jakos nie sa to bardzo popularne i 'miodne' systemy ;p

sc0rp:

--- Cytat: Krutoj na kugu ---Opening logs...
28th 1845 Eve AXDX Omist
UAxDEATH > so we got a deal ?
Gloria Khan > i say ok

29th 0915 Eve AXDX Omist
jenan Hyswa > ok deposit is on account with chribba

Chribba recieves ISK from both partys and then...

After DT Atlas as per agreement capitulated, was set blue and is due to pay tribute to WN XIX and RA.

Agreement

Colleteral: Atlas to pay 65b and XIX to pay 115b to Chribba
Tribute: 2 titans and 3 motherships to be transfered through Chribba to RA/WN/XIX
PL to stand down and their contract should finish when the deal is complete
Atlas to reset AAA
Atlas will drop Atlas Alliance name

Victory Day 29th of August 2010 over Atlas empire

--- Koniec cytatu ---

Bardziej wstydliwy koniec Atlasu, chyba sobie ciężko wyobrazic.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Okropniak w Sierpnia 29, 2010, 15:51:19 ---coby nie mowic jest to sukces - miec bounty a nie miec bounty - jakos nie widze zeby sie wszyscy pchali do dronkowa czyli jakos nie sa to bardzo popularne i 'miodne' systemy ;p

--- Koniec cytatu ---
NC się pcha, chociaż nie wiem po co :P
No i ja wcale nie twierdze, że to nie jest sukces i korzystna wymiana, po prostu jestem ciekaw ciągu dalszego  .Zajmowanie stacji i systemów bez żadnego oporu jakoś tak mnie demotywuje do latania tam :(

PS:  Co z Atlasem? Rozproszycie się po rożnych aliansach i koniec czy może spróbujecie komuś słabszemu sova odebrać? Może jakaś nowa inwazja na NC , technetium moony na pewno kusza :)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej