Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (74/371) > >>

Rabbitofdoom:
Nie koniecznie w rentierach sa tez korpy pvp ktorym zalerzy na cieplym dolku z tego czy innego powodu. Czesto tez zdarzaja sie alt korpy do trzepania kasy rozmaitych piratow itp. zeby nie przybrudzili sobie image kerbirka.

littleozzik:
Panowie pro - jest sprawa, prośba taka skromnego rentiersa. Firefox mi się zawiesił a wasz e-peen wylazł mi z monitora i zagraca cały pokój. Pies chce kupę, a wyjść przez to k...stwo nie mogę bo drzwi blokuje... Please, schowajcie na 20 min.

sc0rp:
To wracajac do tematu przeowdniego chcialem poinformowac ze PL zainstalowalo posa w systemie -A- - https://www.pandemic-legion.com/killboard/view_kill.php?id=300155

Gregorius:

--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpnia 27, 2010, 15:25:16 ---omg ty w ogole orientujesz sie w polityce eve i historii czy nie?!

--- Koniec cytatu ---

Obserwuję was dośc długo, uwierz mi ;*

--- Cytuj ---nie oszukujmy sie, rentersi to sa dojne krowy i z ich kasy refunduje sie statki i oplaca rachunki - jesli myslisz ze RA bedzie cie inaczej traktowac to sie mylisz
--- Koniec cytatu ---

Jak idzie burza, to pomagają swoim. Proste ;)

Venzon 2003:

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 27, 2010, 15:27:56 ---Jak idzie burza, to pomagają swoim. Proste ;)

--- Koniec cytatu ---

chcesz pomoc w obronie sova? wystaw flote supercarrierow albo armor ab hacy... inaczej mozesz kampic przelotowki i liczyc, ze cos ci wpadnie w banke

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej