Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (73/371) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpnia 27, 2010, 15:12:43 --- i ktorzy beda mieli wlasnych ogarnietych FC

--- Koniec cytatu ---

no off venzon a ile atlas ma ogarnietych FC? bo z tego co mozna przeczytac i patrzec po kb atlasowym to całe ZERO, wiec najpierw popatrz na wlasny ogrodek nim zaczniesz nasmiewac sie z cudzych.

SokoleOko:

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 27, 2010, 15:09:49 ---I męczy mnie to wasze bycie pro, brak umiejętności - Sokole, z całym szacunkiem, ale ludziom, jacy byli poważani jako rentierzy nie dorastasz do pięt, ani caly twój corp. Taka prawda. Miałem okazję polatać z wieloma FC i uważam , że do elity należy zarówno Wraithstorm jak i Dave z reckoning. 

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze, wypowiadam się zawsze we własnym imieniu. Po drugie, na każdego dobrego PvP-era, wśród rentiersów znajdzie się dziesięciu łosi, którzy nawet Drake'a nie potrafią sfitować. Że o STANDARYZOWANIU fitów i ZGRANIU jako flota nie wspomnę.

Gdyby rentierzy byli dobrzy, nie byliby rentierami. Czyli niewolnikami.

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 27, 2010, 15:09:49 ---Anyway twój podział petów i rentierów jest bądź, co bądź ciekawy.. Praktycznie jest to synonim.

--- Koniec cytatu ---

Nie jest to mój podział:

Venzon 2003:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 27, 2010, 15:15:50 ---no off venzon a ile atlas ma ogarnietych FC? bo z tego co mozna przeczytac i patrzec po kb atlasowym to całe ZERO, wiec najpierw popatrz na wlasny ogrodek nim zaczniesz nasmiewac sie z cudzych.

--- Koniec cytatu ---

jesli nie zauwazyles to pisalem w kontekscie IT i nowego GBC

Gregorius:
@Venz

Wobec tego, dlaczego nie jesteście nadal u boku IT, skoro tak słodko było ?

Nie chce mi się flejma rozkręcać. Oczywiście, nie wszyscy rentierzy byli waleczni etc. Ba, sporo było fałszywców. Mimo wszystko dzięki rentiersom mieliście refun capsów i inne takie bajerki. Traktowanie ich jak dojne kury nie jest fair i moim zdaniem to przekreśliło atlasa w moich oczach. (zawsze mógł zamiast masówki ściągać sojusze etc. na tereny rent).

@ sokole

Nie znałem tego podziału.
Niewolnik - cóż.. płacisz i masz - imo to dobry system, o ile nikt cię nie wydyma. Fakt, że wśród rentierów znajdą się łosie, ale takie lamki sa również w "poważnych sojuszach", jak polookasz po KB to czasami sam złapiesz się za głowę.

Venzon 2003:

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 27, 2010, 15:18:37 ---@Venz

Wobec tego, dlaczego nie jesteście nadal u boku IT, skoro tak słodko było ?

Nie chce mi się flejma rozkręcać. Oczywiście, nie wszyscy rentierzy byli waleczni etc. Ba, sporo było fałszywców. Mimo wszystko dzięki rentiersom mieliście refun capsów i inne takie bajerki. Traktowanie ich jak dojne kury nie jest fair i moim zdaniem to przekreśliło atlasa w moich oczach. (zawsze mógł zamiast masówki ściągać sojusze etc. na tereny rent).

--- Koniec cytatu ---

omg ty w ogole orientujesz sie w polityce eve i historii czy nie?!
nie jestesmy u boku IT poniewaz BoB sie rozwiazal i gankowal po empire w czasie gdy my strzelalismy do RA przejmujac insmother
po drugie atlas mial przez dlugi czas obok siebie sojusze jak GC i CoW, ktore byly wlasnie tym czym bylo np EXE dla BoBa

nie oszukujmy sie, rentersi to sa dojne krowy i z ich kasy refunduje sie statki i oplaca rachunki - jesli myslisz ze RA bedzie cie inaczej traktowac to sie mylisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej