Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
sc0rp:
streaming z 77 http://www.ustream.tv/channel/atlascam
Frankie:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 25, 2010, 09:05:44 ---W piątek rusza nowa kampania IT.... tylko gdzie uderzą? Pomogą Atlasowi, czy wykorzystają jego kłopoty (or AAA) do podbicia południa?
--- Koniec cytatu ---
Uderza na Ev0ków więc raczej nie pomoga Atlasowi. Wyglada, że szukają jakiegoś słabszego wroga, żeby znów nie zaliczyć wtopy.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Frankie w Sierpnia 25, 2010, 17:20:40 ---Uderza na Ev0ków więc raczej nie pomoga Atlasowi. Wyglada, że szukają jakiegoś słabszego wroga, żeby znów nie zaliczyć wtopy.
--- Koniec cytatu ---
Stąd prosty wniosek o bardzo prawdopodobnym uderzeniu NC na evokow bo postawili o jedno SBU za dużo i ogólnie za bardzo podskakują ;D (przystopowano rekonkwistę w Geminate i trwa przerzucanie czesci sił do PB) . Poza tym tam gdzie BOB tam i NC :) A poważnie to NC nie chce pewnie oddać całej strefy buforowej(Cloud RING) z wszystkimi technetium moonami w ręce IT. Aczkolwiek nie sadzę żeby doszło do jakiegoś poważnego konfliktu między NC a IT bo o ile wiem to w sprawie podziału wpływów w tym regionie prowadzone były od ponad tygodnia rozmowy i najwyraźniej obie strony doszły do porozumienia.
Oczywiście mogę się mylić....
PS: Chociaż osobiście miałem nadzieję ,że uderzą na AAA chociażby ze względu na niezałatwione sprawy z przeszłości(I delve war).
KiFuso:
--- Cytat: Frankie w Sierpnia 25, 2010, 17:20:40 ---Uderza na Ev0ków więc raczej nie pomoga Atlasowi. Wyglada, że szukają jakiegoś słabszego wroga, żeby znów nie zaliczyć wtopy.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś podał fajna stronkę i już można z newsa (http://www.evenews24.com/2010/08/25/3-it-alliance-csaa-killed/) coś innego wywnioskować. IT chyba nie da sobie tak w kasze dmuchać ? :>
bunak xix:
Na chwilę obecną w Detorid została tylko jedna stacja w posiadaniu atlasu + stacja INIT. Wczoraj powprowadzaliśmy posy w AXDX-F na których znajdowały się CSAA w reinforce. PL kampi stację a my czekamy na wychodzenie z kolejnych timerów. Nie wiem czy Atlas ma jakiś plan obrony, ale jeżeli będą się bronić w takim tempie jak do tej pory to wytrzymają pewnie jeszcze z 2tyg. max.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej