Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (59/371) > >>

future:
Z tego co dziś patrzyłem, to maíl prawdziwy, Atlas walczy dalej, dramy / emo rage nie stwierdzono.

Goomich:

--- Cytat: Doom w Sierpnia 21, 2010, 15:54:16 ---Albo podróba, albo z moim angielskim jest coś nie tak, albo opisy Bobiego były krzywdzące. Nie widać emorage.

--- Koniec cytatu ---

I bardzo dobrze, witch hunt jeszcze skuteczniej psuje morale. Za to opanowanie na górze wpływa pozytywnie. Przekuć to w parę zwycięstw i jeszcze będzie "ZA BOBBINUUUU!".

SokoleOko:
Info od znanego mi osobiście eks-członka HAVOC (AAA):

--- Cytuj ----a- is evaccing. From everwhere to Stain.[They're expecting an invasion and they're expecting to lose. Summer has fucked up the alliance, everyones gone AFK and the new leader is an ass
--- Koniec cytatu ---

C/D?

bunak xix:
-A- moze spać spokojnie, rape train przejedzie tylko po Atlasie

bunak xix:
Wczoraj Atlas stracił kolejne 3 stacje - dwie w Detorid jedną w Ishmother. 77S8-E jest już w też praktycznie w naszych rękach. Inwazja posuwa się bezproblemowo. Czasem gdzieś jakieś małe gangi AAA albo Green Alliance kampią sobie banieczki w przelotowych systemach. Ogromna ilość assetów które zostały zablokowane w 0-W to największa bolączka atlasów. Dyskutowano czy posuniemy się do ataku na AAA, i chciałbym w tym momencie zaprzeczyć temu faktowi. Celem obecnej wojny jest wyłącznie Atlas i jego obecne tereny. W Atlasie panuje bardzo tęga atmosfera. Nasi szpiedzy przekazują czasem do publicznej informacji to jakie "negatywne emocje" panują w Atlasie. Przykładem jest choćby sytuacja kiedy na rozkaz przygotowania floty Ziemniaków ala Cursed Alliance z floty 140 bsów tylko 30 było domkami. Bobby zarządził przeniesienie wszystkich sił do Omist. Na dniach powinien zjawić się tam PL.

odnośnie taktyki i strategii

Już pisałem odnośnie tego bawienia się w podchody z atlasem, my im powprowadzaliśmy stacje w reinforce - oni zadzwonią do wszystkich kolegów, zbiorają 800+ raz, drugi, trzeci, czwarty i tak sobie czekali za każdym razem. Strategia nie moja, nie ja ją wymyśliłem ale mi się podoba bo można osłabić znacznie czujność przeciwnika i zmęczyć go ciągłym czekaniam (podczas pierwszego CTA UAxDeath powiedział do nas ze wojny wygrywa się przede wszystkim cierpliwością ). Przy okazji zademonstrowaliśmy flotę super-kapsów która musiała zrobić na przeciwniku wrażenie.

Przyznaję iż kluczowym czynnikiem dotychczasowych sukcesów było zlecenie PL kampienia 23/7 systemu 0-W.

Ale skąd ruskich stać na tyle super kapsów i dlaczego nie boją się nimi latać?

Tytany oraz matki wraz z fitami są teraz standardowym statkiem wydawanym temu kto cieszy się zaufaniem w ally/leadera . Każdy kto ma odpowiednie skille dostaje mamuśkę XD czy tytka. Istnieje możliwość wykupienia ich potem po obniżonych cenach na własność. Statki podlegają standardowej wymianie podczas wtopy bez żadnego palenia na stosie czarownicy. I tu właśnie widać jakie zdrowe podejście do gry w eve mają ruskie. Allians zbudował/kupił flotę superkapsów to nie chowa jej po kątach tylko daje każdemu kto może nimi latać po to aby móc pokazać siłę.

cdn.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej