Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (52/371) > >>

Doom:
Sokole był moment w którym do pacyfikacji w jakimś systemie -A- + Atlas władowali z półsetki super capsów, chyba wtedy capital flota provibloku została zmieniona w atomy... no i premierowy kill pierwszego w grze supercariera - padł Aeon na którego skoczyło więcej jak 10 tyteksów :P

Anna Nietrzeba:
Osobiście nie widziałem ani jednego, pamiętam jedynie co raportowano na intelu. Skoro mówisz ze było 7 to niech będzie 7. Nie zmienia to faktu że AAA+atlas raczej są w stanie sfieldowac 100supercapsow.

bunak xix:
punkt widzenia zależy oczywiście od punku siedzenia :p Szczerze myślę iż atlas dziś chciał podjąć rękawicę, lecz zawiedli główni sojusznicy. Bobby chyba nie chciał zdropować calej swojej kaps floty na pewną śmierć. AAA zawiodło, IT się wypieło, ROL. nie pokazało liczb i duzych dział a cała akcja obrona była budowana w pośpiechu i chaosie. To było chirurgiczne cięcie ze strony WN. - RA - XIX - PL. Gdyby była to ustawka tak jak chłopaki w polsce się ustawiają na meczach to myślę iż AAA+Atlas+friends w normalnych warunkach mogło by wystawić równą flotę super kapsów. Pytanie co teraz? Czy atlas się okopie czy ogłosi ewakuację w calu przegrupowania i zaplanowania kont ataku. Co do ruskich to sam nie widziałem chodź latałem wcześniej blisko rok że są w stanie wystawić tyle superkapsów.

Jrkan:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 20, 2010, 00:47:07 ---Chyba Ci się z przerażenia troiło w oczach - maks tego co bywało na gridzie w Providence, to 7 tytków AAA i jeden U'K. Mniej więcej ze dwa AAA zostawały na zapleczu do bridge'wania posiłków.

--- Koniec cytatu ---

Osobiście naliczyłem 11 tytanów anti-provi na posie w czasie bitwy w d-g, do tego ok. 15 matek było w systemie.

Słyszałem plotkę jakoby WN miało pomagać dronkowcom zabić atlasa w zamian ze późniejszą pomoc dronkowa w zabiciu -A-, ktoś może potwierdzić, czy to tylko panika się udziela gdy wróg u bram?

amra:
Po utracie 0-W ? kontratak ? bedzie ciezko bez shipow. Stawiam na to, ze 90% bs-ow i  capsow jest zadokowane w 0-W. W pozostalych stacjach to raciarki i jump frachty sie trzymalo. Mozliwe ze czesc supercapsow tez jest wylogowana w 0-W.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej