Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Okropniak:
cicho... nawrocilem sie ;p - shield wyszkolony i moge latac drake i innym badziwiem, i w matarow ide :( bo nie zanosi sie zeby eve cos sprobowalo w najblizszych latach zmienic... dust @#$@$@)*@$ maja jako top priority.
A co do lag-festow, nie, lagow nie lubie, natomiast sa czasem akcje na ktorych chcialoby sie byc dla samego bycia.
Co jak i czym mi kto zaszedl za skore ze chcialbym w niego choc raz strzelic nie powiem - bo za duzo by mowic :)
Faktem jest ze paru osobom (korpom) taki strzal ze szczerego serca sie po prostu nalezy :)
SokoleOko:
Pokaż nam na lalce, gdzie Bobby Atlas Cię dotykał :D
Doom:
Sokole zły wywiad. YARRR & CO jeszcze ostatnio może nie tyle byli w bloku Bobiego co po prostu prali mieszkańców dronkowa....
Okropniak:
dotykal nie dotykal - siedzielismy tam glownie dla COW, a nawet nie dla nich co dla paru ludzi z COW ktorzy byli normalni zwykla normalnoscia i dalo sie z nimi pogadac na luzie bez szukania politycznych podtekstow. Po tym jak ci wlasnie liderzy odeszli (powody rozne) i samo COW sie syplo to nie bylo juz dla kogo/ po co tam siedziec.
Od Atlasu czy GC wiele razy slyszelismy podziekowania za pomoc przy ich akcjach bo namawiac nikogo do polecenia na zadyme nie bylo trzeba - ale tez jak sie uspokajalo to zaraz zaczynaly sie ruchy zeby jakos chytrze nas specic - i glownie tu czulem sie ja osobiscie w mojej Okropnej osobie dotkniety.
Tak wiec nie moge powiedziec zebym palal nienawiscia czy to do Atlasu czy calej reszty - ale tez lubic ich nie lubie, wszedzie sa jakies uklady i zaleznosci, ale jak ktos probuje na sile zrownac wszystkich innych do roli rentierow to sie msci... zreszta mielismy kiedys polewke - jak sie zaczely pierwsze goonsowe floty pojawiac, obserwujac masowy eksodus rentierow do high, i jednoczesny naplyw "naszych" w okolice - jednych burza odrzuca jak widac, a innych bawi.
No to juz wiecie gdzie mnie dotykali :(
Co do samych ruskich - z nimi sie pralismy regularnie tak jak Doom napisal, ale tez mielismy do nich duzy respekt, nie palamy sympatia szczegolna ale szacunek mamy.
Jedyne co moge im zarzucic to nagminne korzystanie z cheatow w grze (logowski).
Natomiast gdybym osobiscie mial wybierac, gdyby pojawila sie potrzeba chocby tak jak pomagalismy COW - floty 40+ bomberow do zbijania bloba to wiadomo gdzie bym gardlowal zeby pomoc.
Zreszta - same chlopaki z Coven przyznali w pewnym momencie ze byli pomoc Atlasowi, ale nie wynikalo to z sympatii a z polityki - jak wszedzie, uklady i ukladziki.
:D
Swoja droga niezle sie usmialem z tej lalki :D
sc0rp:
--- Cytat: Kugu ---550+ in 0-W atm
--- Koniec cytatu ---
no to ja mysle ze ruskie jesli maja co to zaatakuja co innego bo jesli teraz jest 550+ local to do wieczora pewnie spuchnie jeszcze z 3 razy wiec nie bedzie sensu wskakiwania i ruskie zaoraja co innego. ::)
Edit: - update
--- Cytat: Kugu ---Atlas has exactly 197 in 0-W from 601 in local.
--- Koniec cytatu ---
Edit2: - stream http://www.ustream.tv/channel/0-w-live
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej