Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 17, 2010, 08:27:11 ---Btw. jakieś postępy wczoraj ? Bo nie byłem ingame ;(
--- Koniec cytatu ---
Patrząc na nasz killboard jakiś spektakularnych akcji nie było, a to jakies TCU i I-Huby pospadały, jakieś mniejsze bitki... niestety w tym tygodniu mam drugą zmianę >:( więc wszystko mnie ominie >:(
Wracałem przed chwilą z tego nieszczęsnego CTA kilka postów wyżej to widac jedno, wszystkie systemy z sovem Atlasa przez jakie leciałem są "vulnerable", SBU świecą jak latarnie.
Bunak, cała nadzieja w Twoich sprawozdaniach :)
Gregorius:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 17, 2010, 09:38:30 ---Patrząc na nasz killboard jakiś spektakularnych akcji nie było, a to jakies TCU i I-Huby pospadały, jakieś mniejsze bitki..
--- Koniec cytatu ---
Wiesz... nie ma co wymagać od pospolitego ruszenia cudów nad Wisłą ;)) Moim zdaniem sprawne działanie homeguard to już jest sukces (wsio stworzone własnymi 'rencoma', bo Atlas ofc miał na to wyj... :D)
VonBeerpuszken:
*Greg
Ale ja w swoim poście nie krytykowałem nikogo, ot próba przedstawienia bieżącej sytuacji.
A to że rentiersi Atlasa pokazali więcej jaj niż sam Atlas, to dało się zauważyc, Wy przynajmniej próbujcie sie bronic. Cała sytuacje fajnie przedstawił pewien kolega z PBN - Von, na kontraktach w Insmother wyprzedaż ;)
Atlas brał od Was pieniądze za wynajem systemów, teraz Was olał... może czas na negocjacje? (kurna, ale propaganda, hyhy)
akira akawa:
--- Cytat: Val Heru w Sierpnia 16, 2010, 08:05:50 ---Czemu właściwie -a- przestało pomagać atlasowi?
--- Koniec cytatu ---
czy ktoś może sie do tego odnieść , jeszcze niedawno manny na coad
obiecywał pomoc atalsowi , ja wiem ze tam do jakiś zmian w kierownictwie doszło
ale czy to oznacza zmianę politki aaa? Tak ze startegicznego punktu widzenia to chyba
nie najlepszy pomysł, aaa bedzie next(tak spekuluje)
W sumie k0włenowi tez dupa sie moze zacząć jarać - równiez luźna spekulacja
Sotharr:
Manny opuścił budynek (podobnie jak Bobby).
Swoją drogą pewne sojusze mogłyby się uczyć na przykładzie innych, aby nie powierzać kierowania sojuszem jednej osobie, której nikt nie jest w stanie zastąpić. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej