Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
A nie przyszło do głowy że po prostu serwer się wywalił i coś źle załadował? Najlepiej jest wymyślac teorie spiskowe i robic z przeciwnika gnojka który nie potrafi uczciwie walczyc. Zanim rzucisz oskarżenie, upewnij sie co to było a potem dopiero pisz swoje wymysły.
A co by było jakby było odwrotnie? Pisalibyście petycje że był błąd, czy radośnie wykorzystalibyście te sytuacje? Oczywiście hasło o exploitowaniu przez dowództwo atlasu, nie miałoby prawa paśc... W końcu jak? ATLAS I EXPLOITY???? Apage! To ruskie są Be i fuj!
EDIT:. ten screen jest niewart nawet funta kłaków, widac tylko masę czerwonych bracketów wkoło stacji. A gdzie okienko lokalu i over na potwierdzenie Twoich słów?
Nitefish:
To tylko jeden z shotów (na prawdę nie widzisz okienka lokalu?), dziwne ze lokal jest do tej pory "zbugowany" a taki exploit jest znany od dawna :) Czysty przypadek jak mniemam.
To, że GM twierdzi że wszystko jest ok mimo że nie jest to też przypadek. Całe 5 minut zajęła im odpowiedź na moją petycję w tej sprawie i od razu ją zamknęli. Dziwne, w życiu CCP tak szybko nie reagowało na nic.
Wcześniej jak stawiali Wam sbu to nie umieli powiedzieć czemu to zrobili, bo wszystko było zgodnie z timerami etc. Jak zacząłem drążyć temat i się dopytywać to zamknęli mi petycje.
Różnica jest taka, że teraz nawet nie było dyskusji i od razu ją zamknęli.
GF guys!
Lt Rook:
Co Ty od okienka localu chcesz? ze sie "[20" wyswietla ?
A czy przypadkiem wszystkie liczby nie są podawane w formacie [xx] ?
Wystarczylo by rozciągnąć w bok okienko localu i pokazała by się kompletna liczba, w tym wypadku miedzy 200 a 209...
Val Heru:
Ale fail z tym screanem, po paseczku do przewijania nickow od razu widac ile jest faktycznie na localu ;D
VonBeerpuszken:
Okienko lokalu kompletnie nic nie udowadnia, szczególnie że dziwnie sporo na nim neutów. No i lista troszkę za długa jak na te 20 osób...
Przestań robic ludziom wodę z mózgu wrzucając nic nie udowadniające screeny... Bo jak wół widac że okienko lokalu jest zdeczka ściśnięte i nie pokazuje całej liczby.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej