Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Nitefish:
Patent polega na tym, że nie widać ludzi na localu, którzy są w systemie i walczą. Swego czasu było to wykorzystywane na mniejszą skalę.
A teraz niespodzianka - napisałem dziś kolejną petycję w sprawie tego exploita i co się stało? Dostałem zajebiście błyskawiczną odpowiedź mniej więcej taką:
"tak, wiemy, wiemy, już naprawiliśmy wszystko jest ok. Niniejszym zamykamy petycje"
Zajebiście, ty bardziej że w ogóle tego nie naprawili, a Ci co wykorzystywali exploita nie dostali zgodnie z zasadami bana.
sneer:
heh .... ja tą wojnę mimo że u bram domu mam trochę gdzieś... tak niech się gromy sypią
wypaliłem się w eve chyba albo sov war mnie zniechęca
loguje się z przypadku czasem na coś polecieć
stosunek emocjonalny mam prawie żaden
najwyżej nas pojadą
już raz robiłem ewakuacje assetów a raz dowództwo dało ciała i wywiozłem po kilku miechach - dam radę
wczoraj natomiast nie ukrywam brwi mi za czoło wyjechały bo siedziałem poza stacją i widziałem co się dzieje ....
rozumiem że cokolwiek napiszę to i tak będzie że płaczę bo mój ally dostaje w dupę ...więc jak zauważyliście , nie użalam się i nie pomstuje na nikogo
ale zastanówcie się chwilę co się tak naprawdę wczoraj wydarzyło //poza wbiciem o-w stacji w rf ofc //
sneer:
jak ktoś ładnie w innym wątku napisał
"...too late we are all in world of tanks now ..."
akira akawa:
naczy mam rozumieć iż sugerujecie że Rosjanie + PL używają "no local" by monkeysphere i lolinternets na masową skalę? Jeśli tak to śmierdzi kupą , tyle że mnie sie to wydaje mało prawdopodobne ( zbyt wielki bezczel nawet jak na PL) to raczej serwer sie pierdzieli - ale oczywiście nie mam zadnych danych tylko spekuluje.
ps
nie widać na lokalu ale czy na overview (czy jak to sie tam pisze) tez nie widać??
Nitefish:
Zobacz screena którego wkleiłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej