Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (260/371) > >>

Nitefish:
Rzecz w tym, że nienawiścią pałają nawet Ci, co niewiele złego doświadczyli :P

CATfrcomCheshire:
Ale tu nie chodzi o nienawisc, bo to jest w ogole glupie okreslenie w grze MMO. Nienawisc to moze reprezentuja niektore nerdy z AAA i INIT smackujace sie wzajemnie godzinami na lokalu, ale wiekszosc gra for fun, a fun to w tym wypadku sens z gry, czyli ochota zeby sie logowac. Jak przeciwnik jest Zlym Imperatorem Palpatainem to tylko lepiej, a jak nie jest to sie go tak maluje, dla jaj albo na serio, jak kto woli. Ja np nie lubie molla od kiedy sie dowiedzialem o jego przykrym zwyczaju otwierania convo (jak ktos do niego pisal), i i gnorowania rozmowy, Liam mial dokladnie ta sama wielkopanska maniere, jezeli uwazal, ze rozmowca jest zbyt maluczki, aby znizyc sie do odpowiedzi. To moze szczegol, ale czytalem kiedys logi z rozmowy molla z rumunami w czasie wojny domowej w Period, i zachowywal sie po prostu koszmarnie.

Ellaine:
Mój problem polega na tym że gdybym chciał powalczyć z wielkim złym imperium musiałbym zmienić stronę barykady.

SokoleOko:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 06, 2010, 11:26:59 ---Nienawisc to moze reprezentuja niektore nerdy

--- Koniec cytatu ---

To jest wirtualna nienawiść w wirtualnej grze. Chodzi o motywację do walki - nic tak nie podrywa ludzi do bitki jak "arch enemy". I nawet najbardziej zdystansowani dają się w to wkręcić, tym bardziej że duże alianse mają dobrych propagandzistów tworzących filmy/postery i tak dalej.

Do dziś pamiętam jak Ushra'Khan miał wizję Aralisa (szefa CVA) jako faceta w średnim wieku zatrudnionego jako konserwator powierzchni płaskich, mieszkającego z własną matką i jeżdżącego wiecznie psującym się Fiatem Punto (sic!).

James:

--- Cytat: Albi w Grudnia 06, 2010, 11:40:01 ---Mój problem polega na tym że gdybym chciał powalczyć z wielkim złym imperium musiałbym zmienić stronę barykady.

--- Koniec cytatu ---

jeszcze pół roku temu cale południe leciało podbijać NC pod wodzą Molla ;)

dziś kolejny odcinek serialu Rapefest: DC vs IT pets
wyniki ok 140 : 7 http://tnt.killmail.org/?a=kill_related&kll_id=8217409
ihub j5a w drugim rf

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej