Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (253/371) > >>

Stary Pierdola:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 04, 2010, 10:46:06 ---Po prostu porównujcie lossy na każdym KB.

--- Koniec cytatu ---

this

Soulscream:

--- Cytat: Striker w Grudnia 04, 2010, 08:38:22 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=146980

C0ven POV

też nie wiem kto wygrał, walka trwała do 2:30 w nocy polskiego czasu (4:30 rosyjskiego) :P ja padlem kolo 12:30 i poszedlem spac bo po 6,5 h strzelania nie widzialem na oczy

Padlo w sumie ok 1700 statkow w systemie, to byla chyba najdluzsza bitwa w historii Eve:P Co najlepsze, lagi byly naprawde znosne.

edit: wyszlo na to ze  utrzymalismy pole walki. YHN jest w 2 reinforcie. Ale udalo sie hostom obronic HED i GE- (wyrepowane jak my sie bilismy)

--- Koniec cytatu ---

Nie byla, najdluzsza byla kiedy GS/TCF walczyl ze Stain/c0ven w c9n. Tluklismy sie bodajze 9 godzin wtedy.

lastverb:

--- Cytat: Aeon Horax w Grudnia 04, 2010, 10:42:39 ---Jak zwykle piszesz glupoty zaslyszane na tsie...

--- Koniec cytatu ---
Ale taka jest prawda, kazdy loss sojusznikow na ktorym jest ktos z init (bomba,repka whatever) jest zliczany jako kill, mimo ze nie pokazuje go po prawej stronie ponizej tabelki, tak wiec liczby w tabelce sa kompletnie z tylka (np. stainwagon traci hace mimo, ze zadnego nie wystawil na polu bitwy, albo wiecej bsow niz mial). Jak nie wierzysz to sobie policz badz na szybko sfeeduj i odpowiednio przefiltruj. Za to listy ponizej tabelki sa najdokladniejsze jakie mozna znalezc w jednym miejscu. Na tsie nie bylem bo od pierwszego reinforca ge nie mam czasu na gre.

kaleba:
Pamiętne czasy  ;D

Striker:

--- Cytat: Soulscream w Grudnia 04, 2010, 11:45:44 ---Nie byla, najdluzsza byla kiedy GS/TCF walczyl ze Stain/c0ven w c9n. Tluklismy sie bodajze 9 godzin wtedy.

--- Koniec cytatu ---

rzeczywiscie masz racje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej