Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
sc0rp:
No to wyglada na to ze wlasnie zaczela sie kluczowa bitwa o poludnie ktora pewnie zdecyduje o morale ktoregos z powerblockow. BIĆ KACAPÓW!!!! *
* - kacap - init+it ;)
Rabbitofdoom:
Nom bitka byla nie zla. W sumie nie wiem kto wygral bo kolo 22 przesiadlem sie na borda po czym za drugim razem bedac primary zaliczylem poda bo ccp stwierdzilo ze druga runda na overheacie harenerow mi sie nie nalerzy tak czy siak wicagnalem jedyne 158,288,000 damge.
Striker:
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=146980
C0ven POV
też nie wiem kto wygrał, walka trwała do 2:30 w nocy polskiego czasu (4:30 rosyjskiego) :P ja padlem kolo 12:30 i poszedlem spac bo po 6,5 h strzelania nie widzialem na oczy
Padlo w sumie ok 1700 statkow w systemie, to byla chyba najdluzsza bitwa w historii Eve:P Co najlepsze, lagi byly naprawde znosne.
edit: wyszlo na to ze utrzymalismy pole walki. YHN jest w 2 reinforcie. Ale udalo sie hostom obronic HED i GE- (wyrepowane jak my sie bilismy)
CATfrcomCheshire:
mnie oczywisie nie bylo, jak zawsze na najfajniejszych walkach...
Dagund:
jak to jest z tymi KB że kb Initów pokazuje zupełnie coś innego niz kb C0venów? Na kb Initów straty mniej więcej wyrównane a na kb C0venu masakra Initów...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej