Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
Eh, ci GMowie...znów wszystko przez nich... no bydlaki niemyte jedne...
Do grania w WOT i na wakacje też was wysłali GMowie?
Uwielbiam to, jak coś żle idzie to winni masoni, Żydzi, wozacy, flisacy i drogowcy... a przeciwnik to cipa bo wykorzystuje słabe strony przeciwnika...
Chyba trzeba przekonac Papcia żeby odpuścił, bo super tffardzielom z Atlasa (nie o wszystkich mówię, broń boże) krzywda sie dzieje...a dzieci wszak krzywdzic nie wolno.
bunak xix:
Zainstalujcie se WoW albo starcrafta 2 i zejdzie wam cisnienie 8)
Nitefish:
Nie bronie Atlasu ale stwierdzam fakt, jakoś dziwnym trafem to Wam oddają zdobyte systemy i nie potrafią wytłumaczyć dlaczego, jakoś to wy walczycie używając exploita za który jest ban i ... znowu nic! Hał kam?
Wiesz, widocznie nie umiecie inaczej. Śmiać mi się tylko chce, że nawet tacy super pro Pandemicy muszą się wspomagać exploitami :)
Nitefish:
Wy chyba nie rozumiecie tego co piszę... mi nie chodzi o to, że Atlas został napadnięty przez ruskich. To jest jak najbardziej ok.
Irytuje mnie tylko fakt, że walczycie używając exploitów i jakiś lewych myków z gm'ami. Gdyby nie to, że nie wolno publikować korespondencji z nimi (bo za to grozi ban) to można by było się nieźle pośmiać. Ostatnią petycję mi zamknęli nie mając żadnych argumentów z powodu "zbyt wolnej odpowiedzi" z mojej strony. Lol!
akira akawa:
Daobra , ale czy ktoś może dokładnie wytłumaczyć na czym ten exploit mial by polegać i czy jest on intencjonalnie wykorzystywany przez "Rosjan" , czy to bardziej server fuck up i płacze strony przeciwnej?
Bo juz tu ktoś napisał ze skoro w wakacje Rosjanie zebrali ludzi do floty to znaczy ze niecywilizowani są (lol)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej