Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 15, 2010, 01:05:52 ---Wiesz Bunak, u nas faktycznie większość jest na wakacjach jak to bywa w cywilizowanych krajach (bez obrazy). Innymi słowy wakacje i weekend to dobra opcja na takie zmasowane ataki.
To gadanie o super taktyce z Waszej strony jest mocno na wyrost, bo centralnie jak wspomniałem są wakacje i ludzie nie siedzą przy kompach tylko wypoczywają, widać to po naszym korpie oraz aliansie.
--- Koniec cytatu ---
Eh te wredne Ruskie! Podlce walczące nieczysto, nie poczekali aż piloci Atlasa skończą z WOT i powracają z wakacji... Powinni pewnie jeszcze wysłac dokładny plan ataku, tak żeby nie zostac oskarżonym o nieczystą grę ::)
Apropos sił sprzymierzonych, przypomniec jeden z pierwszych ataków na C-J gdy ściągneliście nawet Coven do pomocy? ;D
Dużo żalu w Twoim poście, z tym że w złym kierunku skierowany, czyja to wina że nie możecie się zebrac? też Ruskich?
bunak xix:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpnia 15, 2010, 03:57:25 ---Nom tylko dronkowce cholerne nie rozumia ze jest summer i sie imprezuje. Tak btw to chyba nikomu poza wami tak naprawde na insmother nie zalerzy. Inaczej atlasi by przelkneli dume i sie dogadali z molle zeby zrobil support w zamian za ich support przeciwko NC.
--- Koniec cytatu ---
To nie ja napisałem ze mamy super taktykę !!! Ogólnie to staram się nie wypowiadać w kontekście "my jesteśmy fajni a wy nie" bo po co mam z siebie robić debiła fanatyka.Co do imprezowania w summer to ja już nie w tym wieku ze dyska itd. , byłem prawie 3tyg. na wakacjach wiec jestem wypoczęty :) I teraz najlepsze odnośnie Ismother : "We didn't want this region anyway". Na Ismother niestety dla was się nie skończy.
Gregorius:
To ja pochwaliłem taktykę ;)) Nadal ją chwalę. Wystarczyło wyczekać uderzyć odpowiednio szybko i proszę ;)
Mnie się podoba ta akcja ;)
Val Heru:
--- Cytat: BuNaK w Sierpnia 15, 2010, 09:03:09 ---I teraz najlepsze odnośnie Ismother : "We didn't want this region anyway". Na Ismother niestety dla was się nie skończy.
--- Koniec cytatu ---
Od razu wiedziałem że głównym celem ataku będzie Omist!! Kraina bistotu.
Nitefish:
Kiedyś z Wami rozmawiałem na temat exploitów wykorzystywanych przez rusków (wtedy jeszcze nie byliście po ich stronie) i byliście bardzo oburzeni.
A teraz...
http://img269.imageshack.us/img269/8647/20100814190735.jpg
Dziwnym trafem GMowie nic nie robią... hmmm, nie tak dawno zabierali nam sova, odnawiali Wam sbu totalnie nielegalnie - na żadną z moich petycji gdzie grzecznie pytałem w imię jakich zasad to zrobili nie potrafili odpowiedzieć!
Czy to przypadek czy mamy powtórkę z pewnej historii z przeszłości gdzie GMowie nielegalnie wspierali pewien sojusz...
Tak walczą tylko miękkie cipy ale widać niektórzy szczytują z powodu rzekomego gf.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej