Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (240/371) > >>

lastverb:

--- Cytat: yalien w Grudnia 01, 2010, 00:56:22 ---chociaż spróbują zepchnąć c0/SW/-A- do defensywy wlatując do impasu

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy, ze bys spojrzal na ostatnia walke w ge- i co by bylo gdyby tam friendly jammera nie bylo (czytaj ofensywa) i bys wiedzial dlaczego kontrofensywa nie ma sensu. Przepraszam INIT caly czas prowadzi ofensywe w ten sam sposob co zdobyli 4 regiony, bo to widac bylo skuteczne (czytaj stawiaja sbu).

sc0rp:

--- Cytat: Platfusek w Grudnia 01, 2010, 11:35:22 ---pytaniem nie jest nawet który pet initów pierwszy dostanie bilet powrotny do jita, tylko za ile tygodni (dni)? się to stanie.

--- Koniec cytatu ---

jedyny komentarz jaki mi przychodzi do glowy: psy szczekaja a karawana jedzie dalej.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Triii w Grudnia 01, 2010, 12:00:37 ---Dziekujemy za łechtanie naszego ego ciągłym powrotem do tematu apa i aaa
A zazdrość i zgrzytanie zębów co poniektóych nie przeszkodzi nam napewno w dobrej zabawie.

--- Koniec cytatu ---
Ale jakie zgrzytanie zebow, jaka zazdrosc, to jest forum do rozmow o statkach kosmicznych.
Wasze podejscie do kwestii lojalnosci juz wyjasniliscie kilka postow wczesniej, tzn wiadomo ze jest to dla was pojecie smieszne, bo przeciez nic takiego nie istnieje, a polityka w EVE to umiejetnosc dostosowania sie do okolicznosci, i plyniecia z nurtem ISK. Zostalo to juz wyjasnione, dlatego wielu osobom na tym forum nasuwa sie pytanie, co z Wami teraz bedzie. Byliscie pierwszym korpem  w AAAC ktory wykazal sie "inicjatywa" i "zmienil front", dajac dobry przyklad reszcie, stad chyba ciekawosc czesci forumowiczow, jak wasze prezne dowodztwo zachowa sie w tej nowej sytuacji. Pytalem juz o to po upadku Feythabolis, ale bylo jeszcze za wczesnie i perspektywa zajecia Impass i Catch wydawala sie (wam) za bardzo odlegla, zeby brac ja w ogole pod uwage, ale jak widac minal tydzien - dwa, i problem zyskal na aktualnosci. To oczywiscie zrozumiale, ze mozecie nie chciec zdradzac nam swoich planow, ale nie mozecie zapobiec spekulacjom domyslom i rozmowom na ten temat na forum, bo do tego wlasnie to forum sluzy - do rozmow. Wiec mozecie nie brac w tych rozmowach udzialu, mozecie probowac osmieszyc lub zmienic temat, ale nie mozecie ludziom zabronic rozmawiac na Wasz temat.
Wiec przylaczam sie (z ciekawosci) do pytania Venzona, ale oczywiscie nie obraze sie, jezeli pytanie pozostanie bez odpowiedzi.

triii:
pisałem z odrobina ironii poprzedni post. Dyskusja jak najbardziej na miejscu i potrzeba.  Nie chodzilo mi o ośmieszenie lub zmiane tematu, chodzilo mi tylko o to aby nie powtarzac tego co juz bylo powiedziane i na pewno nie o kolejna dyskusje jaki sposób gry w eve jest lepszy.
Co będzie to jeszcze nie wiadomo, narazie jak wykazały ostatnie dni pare osob jest zadowolonych z bitek i większej aktywności czerwonych. Wojny maja to do siebie ze nie roztrzyga ich jedna bitwa. Równie dobrze jutro Init moze ( z pomoca IT ) zgarnac AAA spowrotem do stain.  Pandemiki skończyly kontrakt i może znów sie pojawią, nic nigdy nie wiadomo.
Mówiąc za siebie tylko : jesli AAA wróci, to pójde gdzie indzie ( z apa by było najlepiej ) Zima idzie wiec ciągnie mnie na północ. Mozliwosci jest naprawde dużo a jak ktos juz pisal - rentersi beda zawsze potrzebni. A zycie w renterskim korpie jest idealne - chcesz racic, racisz, chcesz male pvp lecisz sobie sam, walki bolobow - doaczasz sie do Initow, planetki moony produkcja - roznorodnosć pododuje ze nawet po paru latach gra jest ciekawa. wracajac do wojny... Coven i spółke naeży chwalic za wykożystanie szansy i naprawde strategiczne podejscie do walk. Init stosuje tan sam sposób obrony jak przy zdobywaniu terenów. Dwie zupełnie inne szkoły walki. W koncu po n-razach może sie znudzic stawianie tego samego systemu w reinforsa i go bronienie.  I wtedy zobaczymy....

ps.
W tej chwili jedynym obiawem wojny na naszych terenach jest smutny Pan z Covenu w heliosie w naszych systemach.

Shaila Er:
To ja jeszcze zapytam, tak z czystej babskiej ciekawości, czego ci poniektórzy mieliby APA zazdrościć? Pytania przedmówców uważam oczywiście za aktualne  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej