Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (237/371) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Listopada 30, 2010, 17:52:47 ---Z całym szacunkiem ale pierniczysz. Gdybyś był w tym sojuszu to znałbyś powody jego rozpadu a także doświadczył byś chwil jego świetności. Zawsze będę miło wspominał Atlas mimo kiepskiej końcówki.

--- Koniec cytatu ---

Ja pamietam atlas jako bardzo uciazliwego i trudnego przeciwnka (z czasow jak latalem w dronkowie), jak i stabilny sojusz bedacy firewallem od dronkowa (jak latalem na teneryfie). Tylko szkoda ze skonczylo sie fail-cascadem, a tuz przed nim jeszcze swoim oprawcom pokazali srodkowy palec. Ciekawe czy za rok/poltora sie odbuduje tak jak bob ;)

@Yogos istny prorok z Ciebie, wzglednie dlugoletnie doswiadczenie  i znajomosc realiow :D

Yogos:
E tam żaden ze mnie prorok, zwyczajnie tyle razy w różnych okolicznościach dostałem ...nane że wiem kiedy szykuje się łomot i z której strony prawdopodobnie nadejdzie  :P

Rabbitofdoom:
Drejk powrocil i nadal jest glodny. GE- ponownie w RF, HED- w RF, YHN w RF. Ini stracilo dzisiaj trzy lotniska i troche drobnicy.

sc0rp:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Listopada 30, 2010, 23:34:34 ---Drejk powrocil i nadal jest glodny. GE- ponownie w RF, HED- w RF, YHN w RF. Ini stracilo dzisiaj trzy lotniska i troche drobnicy.

--- Koniec cytatu ---
no i przyleci it i bedzie spokoj i tak n razy ;) az it nie przyleci :>

yalien:
witam,

Ano pomyliłem się  :-[ przyznaje się do bólu. Niestety nie podejrzewałem że można aż tak idiotycznie prowadzić wojnę. Byłem na 99% pewien że dzisiaj Inity zdecydują się pójść za ciosem i chociaż spróbują zepchnąć c0/SW/-A- do defensywy wlatując do impasu.
Natomiast Inity zachowują się CAŁKOWICIE pasywnie.
Nie trzeba być geniuszem militarnym żeby widzieć to co napisali na temat strategii Sun Tzu / Clausewitz i s-ka. Atak jest najlepszą formą obrony. Tymczasem Inity poprzez totalnie defensywną postawę zawsze znajdują się 2 kroki za c0/SW i s-ka. Pozwalają swoim wrogom prowadzić walkę na ich warunkach.
W związku z tym jeśli nie nastąpi jakaś dramatyczna zmiana typu PL lub coś takiego ta wojna będzie przegrana z kretesem.

Dzisiaj kompletnie się załamałem i straciłem nadzieję na to że Inity mogą się obronić. 0 aktywności w wojnie, postawa czysto defensywna .... boszzzzeeeee.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej