Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (232/371) > >>

Rabbitofdoom:

--- Cytat: ChemicalRider w Listopada 30, 2010, 00:25:52 ---Patrząc na KB intiativów to wszystko wygląda bardziej na ich korzyść.. nie licząc tych 4 carrierów

Lag podobno nie był taki straszny :) ale zawsze ktoś na niego musi narzekać

--- Koniec cytatu ---

Moze inaczej z mojego punktu widzenia stalo sie to czego spodziewalem sie od dluzszego czasu. Zreszta ini nie jest pierwszym ktory wpadl na pomysl ze kilkadziesiat carrierow pod cynojamerem jest nie do ruszenia przy obecnym lagu.

Val Heru:
Czyli inity znalazly w koncu sposob na przelamanie? Bo jesli tak to ofensywa robi cala stop.

ps. IT musza byc bardzo szczesliwi ze w koncu znalezli sobie cos w czym moga sie przydac, robia za laga...

yalien:
Witam,

Lagi dotycza oby stron. Pare razy pomogla -A- i spolce a teraz pomogl nam. Bylem, widzialem, lagowalem. Coz zycie. Natomiast mnie osobiscie cieszy ze Inity odposcily sobie udowadnianie ze blooba drejkowego mozna zatrzymac (sikanie pod wiatr, taka mechanika gry) a sami zaczeli tez uzywac drakow.
Mam nadzieje ze obroniona stacja to pierwsza oznaka konttrofensywy. Goonsi jechani przez PL, IT w Catch, moze .....

Generalnie wszelkie zasady prowadzenia wojen od wiekow mowia to samo: atak jest najlepsza obrona.

silvia:
tak tylko chcialem powiedziec, iz jesli laga nie ma, to armor hac'e > drakie. nie ma bata by je przebily (no, chyba iz beda tyle volleya, iz je zabija zanim logistyk naprawi)

A tak ogolnie to polecam zaczac uzywac snipe bsow. Fajnie sie nimi zamiata drake'i.
[admin]Proszę uzupełnić dane profilu
Doom[/admin]

sc0rp:

--- Cytat: mystiq w Listopada 30, 2010, 08:49:19 ---(...), iz jesli laga nie ma, (...)

--- Koniec cytatu ---
po przeczytaniu zaznaczonej kwestii przeszedlem do nastepnego posta - poki co lag istnieje i jest duzo gorzej niz bylo w dominion szczegolnei jesli jest to drake army pozostaje wierzyc ze w incursion bedzie lepiej.

--- Cytat: yalien w Listopada 30, 2010, 08:30:52 ---Goonsi jechani przez PL,

--- Koniec cytatu ---

eee? jakis source? bo wiesz ani na patheticow kb nic nie widac, ani na kugu, ani na evenews

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej