Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Gregorius:
--- Cytat: sneer w Sierpnia 15, 2010, 00:17:46 ---http://i33.tinypic.com/27zw9d0.jpg
PL wiekszość ludzi nie widzi na localu
GM w systemie
--- Koniec cytatu ---
A to dopiero jest niecodzienne zjawisko ;)
Siedziałem tam sobie na stacji od początku ataku. I fakt, local spuchł, wsio ok, wtopiłem shipka i co ? Jakiś error, sypnął się serwerek. Ok, nic to - wstaje. I.... local all blue!! Super! Redzi jeszcze nie pologowali. Wydokowuję a tam nad stacją to, co widać na obrazku z posta powyżej.
Total fuckup chyba jeszcze trwa.. Ciekawe po co ten GM, jak o tym exploicie mówi się nie od dzisiaj ;)
sneer:
nie tylko ty to zaliczyłeś
myśle że jednak skończy się na tym że server nie będzie miał tego w logach ....
trochę ludzie pokrzyczą
kilku poszuka czegoś innego do grania
i będzie spokój na jakiś czas :)
Nitefish:
Wiesz Bunak, u nas faktycznie większość jest na wakacjach jak to bywa w cywilizowanych krajach (bez obrazy). Innymi słowy wakacje i weekend to dobra opcja na takie zmasowane ataki.
To gadanie o super taktyce z Waszej strony jest mocno na wyrost, bo centralnie jak wspomniałem są wakacje i ludzie nie siedzą przy kompach tylko wypoczywają, widać to po naszym korpie oraz aliansie.
Więcej sił sprzymierzonych już chyba nie mogliście zebrać (nawet NC się tu zapuszcza) więc macie szansę odbić Wasze dawne tereny.
Osobiście uważam, że jakby Bobby wrócił do gry to było by jak ostatnio - zbiórka, wpierdol i zabawa od początku.
Rabbitofdoom:
Nom tylko dronkowce cholerne nie rozumia ze jest summer i sie imprezuje. Tak btw to chyba nikomu poza wami tak naprawde na insmother nie zalerzy. Inaczej atlasi by przelkneli dume i sie dogadali z molle zeby zrobil support w zamian za ich support przeciwko NC.
Gregorius:
GM był najprawdopodobniej na cukierkach ;)
Nic się nie zmieniło. Local nadal all blue. (a stacja kampiona, chłopaki z PL ostro wykorzystuja ten fakt)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej