Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Rabbitofdoom:
CSAA ini w RF. GE- w RF. Ini stracilo flote ahacy. Inwazje na catch mozna uznac za rozpoczeta.
GE- hub w drugim RF. CSAA ini uratowane. Do walki nie doszlo wcale. Lag w regionie byl makabryczny ciezko bylo wogule sie poruszac nie mowiac o walce. Trafic na kazdej bramie, nie wspominajac o black screenach. W tej sytuacji wskoczenie we wroga flote byloby samobojstwem.
[VIDE] Herezja:
Czyli lagfest na całego i CCP wygrało tę walkę (czyli norma).
kaleba:
Była masakra. Nie chcę nawet myśleć co by sie stało jakby do bitwy doszło ...
CCP win again ...
sc0rp:
Patrzac po dotlanie http://evemaps.dotlan.net/alliance/Against_ALL_Authorities wraca na stare smieci, patrzac po mapie maja 2 strategiczne systemy do zdobycia GE i HED. Rabbitofdoom w momencie jak padal Atlas pisal, ze -A- jeszcze nie umarlo - coz zostaje pogratulowac determinacji to chyba pierwszy ally od dluzszego czasu ktory po stracie calego kerbirskiego kur...dolka (systemy, moony, csaa etc) sie nie rozpadl a walczy ramie w ramie.
Mnie ciekawi to czy jak juz sie -a- odbuduje to czy nadal bedzie sie trzymal z SW.
PS Ciekawe co tam u rentierow slychac, bo teneryfa pewnie padnie zaraz po catch bo tam nie ma czego bronic za bardzo.
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 29, 2010, 14:18:19 ---Rabbitofdoom w momencie jak padal Atlas pisal, ze -A- jeszcze nie umarlo - coz zostaje pogratulowac determinacji to chyba pierwszy ally od dluzszego czasu ktory po stracie calego kerbirskiego kur...dolka (systemy, moony, csaa etc) sie nie rozpadl a walczy ramie w ramie.
--- Koniec cytatu ---
This.
AAA straciło trochę starych korpów, ale nawet wtedy nie miałem wątpliwości że pokażą zęba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej