Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (224/371) > >>

Khobba:

--- Cytat: CoeathalVega w Listopada 23, 2010, 10:10:48 ---"|ah oh zly bob/it uzyl szpiega!! HONOR!!! WTF!!!"

"oh paczta na mnie zabilismy nyxa szpiegiem!! :spyzor: :>"

Jak to sie katy widzenia zmieniaja, nieprawdaz?

--- Koniec cytatu ---
QFT

Żeby nie było, ja zawsze popierałem używanie szpiegów i umiarkowanego metagamingu w konfliktach w eve.

Chupacabra:

--- Cytat: mystiq w Listopada 23, 2010, 01:02:27 ---moim altem w....

a potem whine jak ktos wam alians psuje? mam nadzieje, ze coven sie posypie przez jakiegos szpiega :)

--- Koniec cytatu ---

Nie możliwe, przecież u nas sami szpiedzy..., że o innych naleciałościach nie wspomnę :P

W dodatku zawsze przegrywamy, od 2 miesięcy wrogowie oddają nam teren z litości, z litości przyjmują naszych szpiegów, bo ten nasz szpieg, co to "Zabił" tego NYxa przecież nie był anonimowy, miał jakąś historię zatrudnienia. No, ale jak ktoś nie potrafi tego sprawdzić to znaczy, że nie dorósł do prowadzenia korporacji i na pewno nie zasługuje na NYxa

Stary Pierdola:
Proponuję trochę dystansu do otaczającego świata:

http://acidcow.com/flash/15085-scale-of-the-universe-flash.html?ref=nf

Luisa:

--- Cytat: mystiq w Listopada 23, 2010, 01:02:27 ---moim altem w....

a potem whine jak ktos wam alians psuje? mam nadzieje, ze coven sie posypie przez jakiegos szpiega :)

--- Koniec cytatu ---
Hahaha, c0ven juz mial kiedys szpiegow, sprzedawali informacje za male POS-y lol to były czasy :D

CoeathalVega:

--- Cytat: Chupacabra w Listopada 23, 2010, 11:00:42 --- No, ale jak ktoś nie potrafi tego sprawdzić to znaczy, że nie dorósł do prowadzenia korporacji i na pewno nie zasługuje na NYxa

--- Koniec cytatu ---

"szpieg" byl z BSA, nie z IT, wiec IT jak tego sprawdzic nie mialo....

Ja jestem jak najbardziej za szpiegami - all is allowed in love & war.

tak czy inaczej wlasciciel nyxa byl niezbyt bystry, gg on teh kill

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej