Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (220/371) > >>

Siewca Titum:
Ja pamiętam tyle, że pufłem a jak po DT się zalogowałem to wesoło siedziałem w drejku.

Moim zdaniem ogromne postępy i ogromnie odbudowało się -A-. 200 osób we flocie, wiecej od Ini i Ini mercs, IT i reszty. Wielka flota capsli, CO2 chyba wraca do provi niedługo chyba, że jakiś nowy gracz przyleci. IT jest również w dupie bo DC ich męczy i chcą zabrać Fountain, resetują blade. jako nieprzydatnych na swoich petów liczyć nie mogą/

[VIDE] Herezja:
Z ciekawości zapytam. Czy nikt nie powiadomił CCP o przewidywanych walkach w tym systemie (swoją drogą myślę, że wielkim problemem dla CCP jest śledzenie choćby KUGU i sprawdzanie postępów w ofensywie i dostosowanie zbornych systemów pod nadchodzące bitwy ... za trudne zadanie to dla Nich jest?).

Zsur1aM:
NC(dot) sprowadzilo sie na poludnie, chodza sluchy ze beda pomagac evokom w providence.

Dagund:

--- Cytat: Herezja w Listopada 21, 2010, 16:17:30 ---Z ciekawości zapytam. Czy nikt nie powiadomił CCP o przewidywanych walkach w tym systemie (swoją drogą myślę, że wielkim problemem dla CCP jest śledzenie choćby KUGU i sprawdzanie postępów w ofensywie i dostosowanie zbornych systemów pod nadchodzące bitwy ... za trudne zadanie to dla Nich jest?).

--- Koniec cytatu ---

Walki w tym systemie nie trwają od wczoraj, CCP chyba prowadzi jakieś statystki czy coś, powinni się spodziewać że walki będą trwać nadal o duże floty będą się tam ścierać...

Doom:
A ccp pewnie na to że po to stworzyli formularz zgłaszania fleet fightów :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej