Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
amra:
--- Cytat: Skeer w Listopada 19, 2010, 18:29:02 ---Prędzej bufu się splusuje z GS niż my :P
--- Koniec cytatu ---
Nie chce byc upierdliwy, ale Coven-ow juz sie to zdarzalo, BUFU nie.
Yogos:
Rzeczywiście c0ven był blue do goonsów ponad 3 lata temu o ile się nie myle przez 2 wieczory za czasów torrtugi.
Stand był ustawiony na prośbę MC.
Sięgasz do bardzo dalekich czasów Kane McCallan, jeszcze przed próbami podboju Esoterii która dużo zmieniła. Wydaje mi się, że Skeer dobrze pisze, że szanse na taki stand są mniejsze niż minimalne. Zabawna sprawa jak czasem głupi smack na localu może stać się sprawą osobistą której nie puszcza się płazem dla garści ISKów.
Skeer:
Powiem może bardziej dosadnie - dla starej gwardii C0ven, w tym i mnie, GS jest na samym szczycie listy KOS. I tak jak nie ma mowy, żebyśmy się zresetowali z SE, tak nie ma mowy, żebyśmy splusowali GS.
Poza tym my gramy dla siebie i sami decydujemy, a jak Molle uzna, że plus z GS się opłaci w jakimś hipotetycznym wariancie (np przeciw NC), to będziecie go mieć z dobrodziejstwem inwentarza. Chyba, że znów zmienicie ally :)
Ronin:
Hmm jakbys nie zauwazyl BUFU od ponad miesiaca nie jest juz w IT, zdecydowalismy ze to nie jest nasz styl gry i podziekowalismy grzecznie za invite. A co do +sowania GS to nie mow hop zanim nie przeskoczysz hrhr, jesli i tu zaznaczam jesli odbijecie stare tereny aaa i pokonacie WN i Init, to kolejnym naturalnym przeciwnikiem jest albo IT albo dronkowo, wiec wasz plus z IT albo z GS jest imo kwestia czasu :P ale co to ja tam wiem o polityce...
CATfrcomCheshire:
nie trzeba byc do kogos blue, zeby bic wspolnego wroga. To ze inwazja Goonsow na IT jest nam na reke nie oznacza, ze zaraz musimy ich plusowac. Nie wyobrazam sobie plusa C0venu do GS, po prostu zbyt wiele osob zaczelo by jeczec, glownie "stara gwardia". Zreszta jak juz kiedys wspominalem, PL proponowalo plusa Covenowi w czasie obrony Esoterii, i ze wzgledow ideologicznych, w imie zasad, plusa nie dostali. A plusowanie IT to juz czysta fantastyka.
W sumie poza Stainblokiem cala reszta universum jest do nas KOS, cale Dronkowo red, NC red, IT pomaranczowe. Wszedzie dookola hosty, i tak powinno byc. Jak dzisiaj bilismy syskom ihuba z Burn Edenami, Peanut Factory i Havoc, to nikt nawet nie pomyslal o ustawianiu jakichkolwiek standow, bo po prostu nie ma takiej potrzeby. Wiec plusowanie Goonsow mozna sobie spokojnie odlozyc miedzy bajki, chociaz pewnie niektorym by to dostarczylo argumentow do trollowania i wypominania na nastepne 2 lata ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej