Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (204/371) > >>

[CBIRR] Soobocz:

--- Cytat: mystiq w Listopada 12, 2010, 16:26:15 ---Czy wy do k* nedzy ogarniecie killboard kiedys? ;|

PS: Zgadnij kto ma lepsze staty u was na killboardzie - ja czy ty :D

A kto ty jesteś? M.

--- Koniec cytatu ---

I może byś uzupełnił nicka z gry i korp?

Dziękuję

Pol Kent:

--- Cytat: Soobocz w Listopada 13, 2010, 22:18:01 ---I może byś uzupełnił nicka z gry i korp?

Dziękuję

--- Koniec cytatu ---

Buhahahahaha...stawiam 10mil ISK, że nie uzupełni a jesli już to wstawi dane jakiegoś 14-go alta który nie robi nic tylko siedzi w Jita i scamuje na localu :P :P :P

Ptysiu:
A moglibyśmy nie sprowadzać tego topicu do mystica, i jak bardzo Go wszyscy kochamy? Jest już jeden taki topic, nie mnóżmy bytów ponad potrzebę.

Ghostden:

--- Cytat: yalien w Listopada 10, 2010, 14:55:09 --- Nie sądzę natomiast aby Init zostawiło rentiersów na takim lodzie jak -A- (póki co pomagają jak mogą). W każdym razie przy poważniejszych najazdach póki co reagują szybko.

--- Koniec cytatu ---

Raz - niestety czytając jakieś dwa tygodnie temu kugu, ktoś tam mówił o byłych rentierach AAA (jak to zwykle w trolu i rzucaniem epeenami) to jednak was wymienił. Zapytaj ile korporacji AAC przeszło do IA? 1/2? Pewnie więcej, ale tylko was pamiętają a co o reszcie?

Dwa - mylisz się aby Init wam pomoga jak im bedzie sie grunt palil. Taki jest akurat "sytem południa" i osobiście uważam go za sporo słabszy od "północnego system". Rentier vs rezydent.

lastverb:
Moze dlatego ze na polnocy dawno sie grunt nie palil? Trzeba zapytac WI jak to bylo z geminate.
Systemy INIT ani ich rentierow nie sa jeszcze atakowane, wiec nie widze tam zadnej obrony rentierow przed walcem.
Zaraz mi ktos napisze ze pomagaja CO2 - to nie sa rentierzy. -A- tez pomagalo atlasowi dopoki ten sie bronil (przypomnienie - poddali sie po pierwszej stacji). Atlas zrezygnowal z walki,  zaczal sie wycofywac przez tereny -A- i dostal reset, potem omowil sie z wrogiem. Mam przedstawiac analogie do DT?
Jesli nowy walec przejedzie po CO2/ED i dojedzie do INIT to moge ci zagwarantowac, ze nie beda sie juz bronili, a tym bardziej rentierow. Jestem tez pewien, ze -A- przynajmniej poczatkowo (dluzej niz pol roku) nie bedzie chcialo zajmowac calego tego terenu. Tu pojawia sie okazja do zajecia regionu/dwoch dla strony 3 (dronkowo/WN albo jakis nowy gracz na arenie sov warfare, moze nowe MC bo podobno sie reaktywowali).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej