Eve Online > NoobGarten

Jeśli ktoś się zastanawia nad graniem - OKAZJA! 30 dni za 2 EUR

<< < (6/9) > >>

HammerSnake:
Już raczej lepiej nie kupować .Jakiś p..... na oficjalnym forum eve założył topic z tej okazji i ccp się skapnęło ,że od roku ich współpracy z steamem coś jest nie tak.Grożą reperkusjami ,bo to łamanie zasad ,a dwa ,że lada moment usuną możliwość aktywowania istniejących traili.Jeśli już tego nie zrobili.

Gregorius:
Łoo i popsuli.

No ale chyba nie cofną mi tego, co już jest ? :P

HammerSnake:
zbanują ci konto :p

Sharkun:
No właśnie, coś mi się wydaje, że chyba już nie działa. Założyłem sobie 1 konto na steamie, zapłaciłem, zrobiłem buddy invite'a i parę minut po aktywacji dostałem 30 dni przedłużenia. Zabrałem się więc za stworzenie drugiego konta w steam'ie i po całej procedurze niestety kolejnego przedłużenia już nie otrzymałem pomimo, że w zakładce programu buddy jest informacja o pomyślnej aktywacji kolejnego konta trial (dwie pozycje "Active subscriber, 30 days added to your account"). Dodatkowo nie mam pewności czy ta informacja w zasadach programu Buddy była od poczatku albo jej nie zauważyłem a mianowicie: "Payments not eligible for this offer: PayByCash, Steam." - czyżby dodali to właśnie teraz?

Gregorius:
Wydaje mi się, że tego wcześniej nie było.

Inna sprawa, że informacja o uzupełnieniu konta z buddy invite zawsze działała z opóźnieniem (tzn. info możesz dostać np. po nastepnym DT).
Imo byliby naprawdę beznadziejni, jak mieliby tak załatwić sprawę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej