Eve Online > NoobGarten
Jeśli ktoś się zastanawia nad graniem - OKAZJA! 30 dni za 2 EUR
gregor40:
Jeśli ktoś śledzi forum, a zastanawia się nad spróbowaniem - jest niezła okazja!
30 dni za 2 EUR na steam:
http://store.steampowered.com/app/8500/
Dla weteranów: Klucze za 2 EUR NIE działają na istniejące konta :(
Kombat:
--- Cytat: GregorPL w Czerwca 28, 2010, 09:28:35 ---Jeśli ktoś śledzi forum, a zastanawia się nad spróbowaniem - jest niezła okazja!
30 dni za 2 EUR na steam:
http://store.steampowered.com/app/8500/
Dla weteranów: Klucze za 2 EUR NIE działają na istniejące konta :(
--- Koniec cytatu ---
Ale można sobie nimi przedłużyć obecne konto przez buddy program - zakładasz alta przez buddy invite z maina, aktywujesz alta przez steama za 2E, na alcie masz 51 dni a na mainie +30 dni.
pazera:
Ja jestem bardzo chętny. Wiem że można zrobić pewien trick i najpierw zrobić konto trailowe a potem wpisać key ze steama kupiony za 8,50 zł. Podobno jak do eve zaprosi mnie ktoś już mający płatne konto to wtedy zamiast 14 dni mam 21 dni traila. Mam więc prośbę czy ktoś mógłby mi przesłać zaproszenie do eve online? Mam czas do 19 dzisiaj czyli w poniedziałek. PLS inv me pazera66@gmail.com
Pozdrawiam
eX:
--- Cytat: Kombat w Czerwca 28, 2010, 09:58:26 ---Ale można sobie nimi przedłużyć obecne konto przez buddy program - zakładasz alta przez buddy invite z maina, aktywujesz alta przez steama za 2E, na alcie masz 51 dni a na mainie +30 dni.
--- Koniec cytatu ---
czyli za 9zl jest 30dni? hmm... :D
--- Cytat: pazera w Czerwca 28, 2010, 10:01:24 ---Ja jestem bardzo chętny. Wiem że można zrobić pewien trick i najpierw zrobić konto trailowe a potem wpisać key ze steama kupiony za 8,50 zł. Podobno jak do eve zaprosi mnie ktoś już mający płatne konto to wtedy zamiast 14 dni mam 21 dni traila. Mam więc prośbę czy ktoś mógłby mi przesłać zaproszenie do eve online? Mam czas do 19 dzisiaj czyli w poniedziałek. PLS inv me pazera66@gmail.com
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
wyslane
pazera:
Dziękuje bardzo za zaprosznia.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej