Eve Online > Tyrannis

Przedłużony DT w środę.

<< < (16/19) > >>

Xarthias:

--- Cytat: littleozzik w Czerwiec 24, 2010, 14:21:32 ---
Mógłbyś, albo ktokolwiek, trochę rozwinąć temat? Pytam z ciekawości co zostało spieprzone, bo nie mam pojęcia jak to "drzewiej" bywało :)

--- Koniec cytatu ---
Sokół marudzi, bo mu żadnej zabawki nowej nie dali i o :P
Cold War to był niedorobiony dodatek. A Tyrannis/Dominion jedynie nie wprowadziły tego wszystkiego co obiecywano (no dobra, trochę z lagiem spieprzyli, ale nie przesadzajmy :P).
Przy ColdWar pierwsze opóźnienie było niewielkie, za to potem serwer dostał czkawki i padał/wstawał co godzinę (ile razy się wtedy pleksa w UTKS zrobiło :P). Potem jak padł, to na dobre, ponad 24h offline. Łącznie z pierwszym dt, serwer był niedostępny 3 dni (nie liczę tych kilku godzin, gdzie od biedy dawało się zalogować). A potem i tak przez dobre kilkanaście dni mu się odbijało... Chyba dopiero po dwóch tygodniach serwer pracował stabilnie i bez problemów.
To były czasy... :P
I ludzie jacyś tacy mniej nerwowi... :P

Łasym wieści polecam:
http://www.facebook.com/#!/eveonline
http://twitter.com/CCPGames

SokoleOko:

--- Cytat: littleozzik w Czerwiec 24, 2010, 14:21:32 ---Mógłbyś, albo ktokolwiek, trochę rozwinąć temat? Pytam z ciekawości co zostało spieprzone, bo nie mam pojęcia jak to "drzewiej" bywało :)

--- Koniec cytatu ---

Mona napisał Ci konkretny przykład, ale tutaj raczej chodzi o zmęczenie graczy ciągłym wypuszczaniem nowych na wpół dopracowanych bajerów (nowy sov, planetary interaction) przy jednoczesnym ignorowaniu błędów/problemów zgłaszanych przez graczy.

Przykładowo na forum eve-O jest wątek, w którym codziennie pojawia się wpis domagający się "fix the rockets". To samo w kwestii POS-ów. Zamiast tego dostajemy evegate, które okazało się totalnym niewypałem. Spodziewałem się, że na przykład ułatwi to rekrutację ludzi do korporacji (bo obecny system do tego ingame to jakiś żart kretyna - możesz powiesić ogłoszenie w skali.... regionu), ale dostaliśmy tylko klienta do maila/kalendarza, wraz ze spieprzonym systemem standingów, który spowodował gigantyczne zamieszanie pierwszego dnia po patchu, gdy POS-y zaczęły walić do blues.

Goomich:
EveGate działa.

Ale tylko strona głowna.

Za to forum chodzi, chociaż nie ma moich wczorajszych flejmów. :)

Toporov:
I co działa? Bo mnie jeszcze w domu nie ma.

szumar:
działa. ale jest solidna kolejka :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej