Eve Online > Tyrannis

Przedłużony DT w środę.

<< < (9/19) > >>

Gregorius:
Czy mnie pamięć nie myli, ale jakieś 2... może 3 .. lata temu też był jakiś total fuckup (chyba po dodatku ?) serwer leżał przez 3d bodajże i dodali po 1d do TC ?
[czy może już ze starości w głowie mi się miesza :D]

naye666:
nie oddadzą a co najwyżej zrekompensują w postaci 1/10 tego co właśnie tracimy, ja tam mam skille ustawione na minimum 7 dni więc strachu nie ma, ale właśnie od wczoraj straciłem jakie 150 mln ISK zarobków a w zamian dostaniemy pewnie nowego zephyra, z dodatkowym high slotem _-_

SokoleOko:

--- Cytat: Khobba w Czerwiec 24, 2010, 09:52:33 ---Trolling aside, naprawdę, nie na darmo piszą, żeby ustawić długie skille na wszystkich postaciach.

--- Koniec cytatu ---

Gram od pierwszego dnia Quantum Rise i do tej pory nie było tak długiego padu. W momencie wyłączenia serwera tamte alty miały mniej więcej 24h "zapas" kolejki, co wydawało się rozsądne. Są to dość pilne skille, więc nie chciałem wrzucać jakiś "covert-ops na V"... i schytrzyłem. Jak serwer ruszy przed końcem dnia roboczego, to dziury w niebie nie będzie.

SokoleOko:
Wprawdzie u mnie leje jak z cebra, ale ten cytat z basha wydał mi się nad wyraz adekwatny

--- Cytuj ---<andrzej anonim> o kurwa ale piękna pogoda dzisiaj..
<proslex> cicho
<proslex> zasuń rolety i graj
--- Koniec cytatu ---

JimmyBrownie:
lul :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej