Eve Online > NoobGarten

Plan na 150DNI 2 remapy

<< < (2/4) > >>

Vanguarde1990:
Tutaj chodzi o 1 radykalny remap pod int i mem aby learny i pochodne od int i mem wyskilowac bo to zajmuje wiekszosc czasu a zanim zaczne skillowac pochodne perc willpower zrobie remap zrownowazony  podobny do twojego z przewaga perc i willpower i chyba wiecej int niz mem.

-----
Po za tym jeśli będę chciał koniecznie zmienić tego vexora na coś innego troche zmodyfikuje kolejke to plan ogólny nie zaklepany jak nagle przestanę trafiać lub za szybko dostawac po dupie doskilluje kilka skilli i bede dalej lecial planem.

Gdybym mial 3 remapy to sprawa byla by prosta 1- int mem 2-perc will 3-ci zrownowazony no ale jest jak jest i skille ofensywne beda sie robic na zrownowazonym

Doom:

--- Cytuj ---poradzono mi aby jak najszybciej wyskilowac Vexora (jestem Gallente) a moim kolejnym celem powinien być Proteus.
--- Koniec cytatu ---
Zmień doradcę
Z Vexora łatwa szybka i przyjemna przesiadka to Myrmidon, a jak nie chcesz iść w cegłę typu dominiks to kolejnym punktem programu jest Ishtar / Gila oba są łatwiejsze i szybsze ( czysto teoretycznie z Ishtara do protka jest już mały krok ale wież mi ze tak nie jest) do wyskilowania i oba mają siłę uderzenia wyższą i elastyczniejszą od t3

SokoleOko:
Doom patrzy z punktu widzenia PvE.

Natomiast fakt faktem, że w Gilę wskoczysz szybciej niż w Ishtara, bo łatwiej zrobić Gallente i Caldari Cruiser na IV, niż Gallente Cruiser na V.

Oczywiście, trzeba mieć sporo SP w dronach, a te z kolei mają dość dziwny zestaw atrybutów podczas skillowania  :coolsmiley:

Doom:
Patrzę z ogólnego punktu widzenia.
Wlatywać ledwo wyskilowanym t3 ze stacji w celu innym niż przebazowanie to proszenie sie o wypadek

Vanguarde1990:
Znaczy proteus miał być celem na dłuższą metę do 6mc a nie kolejnym statkiem po Vexorze. :) Zamierzam grać pve - misje, bounty, exploracja, moze planet harvesting ale na razie nie biore pod uwage produkcji a na pewno nie bede minerem a i pvp mile widziane

A jesli chodzi o proteusa to nie ledwo co wyskillowanego zeby w niego wsiąść tylko ledwo wyskillowanego na dobry fit z odpowiednimi rigami i subsystemami. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej