Eve Online > CR - Archiwum

[PBN] - Pink Bunnies.

<< < (9/10) > >>

Skeer:
Logistyk może locknąć 10 celów - command bodajże 6.

Oczywiście bez dodawania odpowiedniego modułu.

[VIDE] Herezja:
Coś ala Królik bojowy.

[załącznik usunięty przez administratora]

Doom:
Nie jest różowy to raz.
Dwa w regulaminie działu stoi że bump nie cześciej niż raz na tydzień wyjąwszy pytania o rekrutację
Więc proszę wybrać jedno z poniższych:
a) STFU przez najbliższe 7 dni
b) prośba o wydzielenie postów związanych z filmikami w osobny topic o działalności PBN w KSOD
c) nie podporządkowanie się mojej prośbie, a co za tym idzie zamknięcie tematu na minim 7 dni (dłużej jeśli nikt mi po tym czasie nie przypomni o jego otwarciu :P )

Daniarel:
Malo pisze na forum ale kolega doom chyba się zbytnio przejmuje :) swoją rolą, realizując jakąś osobistą vendettę :) ??
Kolega Herezja wkleił coś pozytywnego co w "szambie" centralowych wojenek jest miłą odmianą, ale porządek musi być :D

[admin]Kolega Doom działa na moje polecenie. I tak samo "dyskryminuje" wszystkich łamiących regulamin. Macie szczęście, że ja nie mam jak z telefonu w panel admina wchodzić, bo ja zwykle dorzucam jeszcze garść, albo dwie punktów. X.[/admin]

sc0rp:

--- Cytat: Kira Korpii w Luty 07, 2011, 12:15:45 ---Tradycyjnie zeby wkurzyc modkow ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tHffSUu6hdA

--- Koniec cytatu ---

Fajny promo film, mozna bezstresowo przewinac do 1m20s, a w okolicy 3m00s suprise ;)

PS Pieknie pokazany w warpie vagas, cymbal i tengu, a w combacie tylko drake - to jedyna uwaga do filmu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej