Eve Online > NoobGarten

Poradnik dla niegrzecznej młodzieży

<< < (4/6) > >>

Azbuga:
To dopisz :)

Jrkan:

--- Cytat: Khobba w Czerwca 04, 2010, 16:37:30 ---Co do aggro za salvage - nie zgodzę się, że zmiana tego po tylu latach byłaby logiczna. Nie podoba Ci się, że jakiś ninja zbierze resztki Twojej misji w hisecu, gdzie właściwie jesteś poza jakimkolwiek innym ryzykiem? HTFU :)

--- Koniec cytatu ---

Logiczne jest, że jeżeli ktoś zabiera moją własność to mogę do niego strzelać. Jest tak w przypadku lootowania to dlaczego nie dzieje się tak gdy ktoś salvaguje mój wrak? Nie chodzi o robienie Hello Kitty Online z EVE ale o danie możliwości przypierd... cwaniakowi który mnie okrada.

Khobba:

--- Cytat: Aptu w Czerwca 04, 2010, 17:12:16 ---Logiczne jest, że jeżeli ktoś zabiera moją własność to mogę do niego strzelać. Jest tak w przypadku lootowania to dlaczego nie dzieje się tak gdy ktoś salvaguje mój wrak? Nie chodzi o robienie Hello Kitty Online z EVE ale o danie możliwości przypierd... cwaniakowi który mnie okrada.

--- Koniec cytatu ---
No, w sumie racja :)

eX:
Żadna racja, wrak wcale nie jest Twój, bo jest wrakiem. Jest to złom, który lata sobie po przestrzeni kosmicznej.

Doom:
I dlatego pewnie, jest podpisany jako własność twojego korpa, tylko ty i twój korp możecie go traktować promieniem ściągającym, a agresja wobec wraku spowodowana przez kogoś innego niż wyżej wymienieni kończy się nalotem concordu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej