Eve Online > NoobGarten

Zapytaj się ninja salvegera co tylko chcesz!

<< < (2/5) > >>

Thuia:
generalnie uczciwego salvagera jak robie misje to wezme z checia... uczciwy podzial lootu... na flocie jest co zebral i ile ;)

jak mi sie wpierdzieli ninja to bede rozwalal wraki zaraz po zestrzeleniu moba az sobie ninja poleci albo zostawie go po spawnie niech se go moby zastrzela ;)

Azbuga:
dawanie salvagerowi floty to już przesada bo dzieli się wtedy bounty :) lepiej dawać mu bookmarki do kolejnych składowisk wraków po misji.

Thuia:
bounty wraca do mnie jako dotacja ;) jak uczciwy to nie ma problemu =) jak nieuczciwy to patrz post wyzej ;)

Dheedee:
Jak mnie mocno przyciśnie i kasy z insurki już trochę brakuje na nowe statki to klepanie misji lev 4 jest lajtowym sposobem zarobku. Ninja są zabawni kiedy wpadają na pocket i latają od wrku do wraku próbując nadążyć za moim altem w desce z napędem na 4 koła (4x4). Jeszcze żaden nie wytrzymał ze mną dłużej niż 15 minut.
Co do autora tematu - jesteś  śmieszny. Znam wielu gości którzy zachowywali się jak złodzieje w eve, zajmowali się ninja salvagowaniem, skamowali w jita - ale mieli jaja się do tego przyznać. Sam się nie wstydzę stać na gate jak dres i naparzać wszystko co się tylko pokaże - taka gra, taka mechanika - każdy robi to co lubi. Ale przynajmniej mam tyle ikry żeby się przed sobą i przed innymi do tego przyznać. Pozdrowienia...
Co do uczciwych salvagerów - jeszcze za starych dobrych czasów akademii/phoenixa robiło się wspólnie i masowo lev 4 i nigdy nie było problemów ze znalezieniem w akademii uczciwego salvagera.
Dd...

Doom:
Dalej nie ma

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej