Eve Online > NoobGarten

mining i mineraly ceny

(1/2) > >>

Skrzeka:
Ok z kumplem zaczelismy minowac (newbasy) . Ja kupilem industriala on fregate. Razem mamy 3 lasery mining 1 niedlugo dwojki (skill musi podskoczyc) Harwestujemy sobie scordite i wychodzi nam jeden transport 300k. Spróbowali?my innych wyniki by?y ?a?osne.
Próbowali?my  Pyroxeres ,Plagioclase,Kernite wychodzi?o po 200k ledwo mo?e 250k.

O co chodzi???[/list]

jarecki:
rudy maja rozna objetosc: to oznacza ze w jednym metrze kwadratowym ladowni miesci sie rozna ilosc roznych rod. Scordite zajmuje mniej miejsca niz plagioclase

Anonymous:
no tak wiem ze rudy maja rozne objetosci. Chodzi mi o zysk z jednego kursu.

Anonymous:
zysk z jednego kursu to bedziesz mial siedzac na 0.0 a poki co to max 0.4 pewnie i powienienes sie cieszyc z tych 250k.Ja w pojedynke na cruisera kopalem 6 dni :) noi poszukaj najlepshych miejsc na sprzedaz bo z moich obserwacji wynika ze na odleglosci 12j roznica ceny np Kernitu moze wynosic nawet 57 ( 18min i 75 max przy czym za taka powinienes sprzeawac lub refinowac)

marc_in:
qrcze co za glupie forum raz mnie zapamieta a innym razem musze sie logowac :/ Skrzek pewnie juz za pozno ale jezeli nie masz zamiaru byc minerem to najlepiej byllo najpierw isc w frigate lvl4 i w cruisera pozniej bo tak naprawde mk2 jakiegos super dopalu nie daje noi nie wystarczy minning skil lvl4 bo niewiem czy zauwazyles ale nieda sie tak od razu wsadzic 2x minning laser mk2 do imicusa a jezeli  sie nieda to tylko na tym tracisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej