Eve Online > NoobGarten
Vagabond - kluczowe skille
silvia:
wszystko na L5 robi duza roznica :P
@skille:
thermodynamics na L4 wystarczy
skille od shielda na L4, pozniej mozesz sie pokusic o shield operation L5.
skille do dzialek na L4, dronki na L4 (speci mozesz na L3).
navi - eva na L5, reszta na L4 styka
nie, nie trzeba wsadzac implow do mobility i damagu, choc mozna.
implant do pg4 sobie odpusc. kosztuje 20mil, poprostu wsadz 2x180mm +3x200m z namowym / t1 mwd. (namowy mwd > t2 na vagbondzie)
skoro wy tyle wymagacie od latania _lol_ vagasem, to moze ustalimy juz, ze na carriera trzeba miec skille od jumpa na L5, dronki zmaksowane i carrier na L5 z adv spaceship commands na L5. triage tez musi byc, co?
chcialem tylko poinformowac, iz ludzie w tych zajefajnych drake gangach, nie uzywaja nameowych missile luncherow bo potrzeba im cpu tylko dlatego, ze nie maja skilli na t2 :)
Coldim:
--- Cytat: mystiq w Maja 29, 2010, 22:59:51 ---wszystko na L5 robi duza roznica :P
@skille:
thermodynamics na L4 wystarczy
skille od shielda na L4, pozniej mozesz sie pokusic o shield operation L5.
skille do dzialek na L4, dronki na L4 (speci mozesz na L3).
navi - eva na L5, reszta na L4 styka
nie, nie trzeba wsadzac implow do mobility i damagu, choc mozna.
implant do pg4 sobie odpusc. kosztuje 20mil, poprostu wsadz 2x180mm +3x200m z namowym / t1 mwd. (namowy mwd > t2 na vagbondzie)
skoro wy tyle wymagacie od latania _lol_ vagasem, to moze ustalimy juz, ze na carriera trzeba miec skille od jumpa na L5, dronki zmaksowane i carrier na L5 z adv spaceship commands na L5. triage tez musi byc, co?
chcialem tylko poinformowac, iz ludzie w tych zajefajnych drake gangach, nie uzywaja nameowych missile luncherow bo potrzeba im cpu tylko dlatego, ze nie maja skilli na t2 :)
--- Koniec cytatu ---
W mojej odpowiedzi masz zaznaczone ze to do small gang/solo. Solo bez np impow do dmg to jest joke, ZWLASZCZA jesli nie masz all skills 5. Co innego jest wsiasc w shipa a co innego miec skille zeby nim dobrze latac.
silvia:
latalem solo vagasem bez implow z damagami L4.
bylo okey :)
z jednej strony mowicie, ze da sie latac na pvp tygodnia postacia, a z drugiej chcecie by gosciu mial dwa lata skillowania za soba.
to co ja napisalem to wystarcza (do minimum jeszcze daleko :P ).
Straszny:
nie wymaksowany vagas nie ma szans w starciu z drugim vagasem, 3/4 latających solo ma all-l5+impy mocne, wsiąść można i mając skille na L3, ale bez L5 na tym co pisał Coldim Vagas to nie Vagas a popierdułka jakaś :)
zawsze w solo strzelaniach paliłem moduły na 80-90%, thermodynamika na l5 - must have. i ofc HAC L5 - to czułem najbardziej, jak mi klona ubiło i cofnęło skilla :laugh:... ja tam specjalizowałem się w vadze/munninie więc i AC miałem na L5 i wszystkie te skille wokół dobiłem do L5.
(btw: carrierem lata się prościej niż HACem)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej