Eve Online > NoobGarten

Eve - aktywacja konta - przelew

<< < (2/4) > >>

Doom:
Źle się logujesz.
Na stronie głównej są dwa miejsca (nie licząc forum) które wymagają loginu.
To którym pisałem jest 3 od dołu główna kategorią i nigdy logując się tam nie wybierałem chara. opcja gdzieś wyżej to logowanie którym oglądasz skile, możesz Korzystać z konta, a także od razu załatwia sprawę logowania na forum i jest nie dostępna dla kont trial

Loc0:
W tym co ci wyskakuje wpisz imie swojego chara/avatara czy jak by tego nie zwal (NIE login) i pojdzie do przodu - tez mi cos takiego wyskakuje czasem.

Yavimatuzalem:
Jeszcze chciałbym się upewnić :
konto trial mogę zmienić na pełne za pomocą time code i wtedy nie płacę opłaty aktywacyjnej ? (wykupując dostęp inną metodą muszę zapłacić 15euro + 5 za aktywację - więc to trochę nieopłacalne)

Loc0:

--- Cytat: Yavimatuzalem w Maja 24, 2010, 20:44:06 ---wykupując dostęp inną metodą muszę zapłacić 15euro + 5 za aktywację - więc to trochę nieopłacalne

--- Koniec cytatu ---
To jakis bubel musi byc (albo sie cos pozmienialo) - w kazdym razie doladowanie time codem od razu aktywuje konto do full bez dodatkowych oplat.

Doom:
IMO to po prostu płapka na przeciętnego użyszkodnika który nie myśli żeby wyciągnąć od niego troche wiecej kasy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej